Αγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε πολίτη

2016-08-25 22:59

Επίθεση με κλωτσιές και γροθιές από ιδιοκτήτη βενζινάδικου σε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, που πήγε να επανασυνδέσει κομμένη λόγω οφειλών παροχή

Την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της επίθεσης σε βάρος εργαζόμενου του Διαχειριστή του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) στην Ζάκυνθο, ζητά η ΔΕΗ, τονίζοντας ότι παρόμοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές επιβάλλεται να τυγχάνουν της καθολικής καταδίκης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ  ο ένας εργαζόμενος υπέστη εγκληματική επίθεση και βάναυση κακοποίηση από καταναλωτή - ιδιοκτήτη βενζινάδικου μαζί με δυο ακόμη συνεργούς του, αμέσως μετά την επανασύνδεση της κομμένης λόγω οφειλών παροχής του.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το imerazante.gr, δόθηκε εντολή στους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσουν σε διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην επιχείρηση, ενώ η διακοπή αφορούσε την οικία του ιδιοκτήτη.
Όταν οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν το λάθος, οι δύο υπάλληλοι επέστρεψαν στην επιχείρηση για να πραγματοποιήσουν την επανασύνδεση, ωστόσο εκεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων, ο ιδιοκτήτης και ένας ακόμη ενήλικας, τους επιτέθηκαν με κλωτσιές και γροθιές, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και αλλού.

Η ΔΕΗ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία των ενόχων και την προστασία των εργαζομένων για την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους.