Αμόκ έπαθε ο Ολάντ με την γυναίκα του Μεξικανού προέδρου ....

2015-07-16 07:57

Η πανέμορφη και πρώην ηθοποιός Πρώτη κυρία του Μεξικού, Αντζέλικα Ριβέρα, η οποία έδωσε το «παρών» με το σύζυγό της στην Ημέρα της Βαστίλλης, στο Παρίσι, έγινε η αφορμή να πάθει ο Φρανσουά Ολάντ δημόσια αμόκ.

Η Αντζέλικα Ριβέρα ήταν ντυμένη με ένα άκρως εντυπωσιακό κόκκινο της φωτιάς φόρεμα, όλο δαντέλα, κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση.

Tην αρπάζει από το μπράτσο και με το άλλο χέρι προσπαθεί να την πιάσει από τη μέση. Η Πρώτη Κυρία δείχνει μάλλον ενοχλημένη.


Μόλις την είδε ο γάλλος πρόεδρος, γνωστός λάτρης των ωραίων γυναικών, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Την φίλησε φλογερά, στα όρια της αξιοπρέπειας, και δεν μπορούσε να ξεκολήσει τα μάτια του από πάνω της.

Της έπιασε το χέρι, την πλησίαζε στο πρόσωπο, της έλεγε αστεία για να γελάει και όλα αυτά, ενώ ο Μεξικανός πρόεδρος προσπαθούσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και κρατούσε τη σύζυγό του από τη μέση.

Είχε ξαναπάθει αμόκ με την όμορφη κυρία ο Ολάντ:


Η Ανγκέλικα Ριβέρα ήταν πρωταγωνίστρια σε βραζιλιάνικες σαπουνόπερες. Παντρεμένη επί 14 χρόνια με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο, πήρε διαζύγιο το 2007, ενώ τον ίδιο χρόνο πέθανε η πρώτη σύζυγος του Μεξικανού προέδρου Νιέτο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν 3 χρόνια αργότερα στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ για την πολιτεία του Μεξικού, της οποίας ήταν τότε κυβερνήτης ο Πένια Νιέτο. Παντρεύτηκαν το 2010, σε μια λαμπρή τελετή στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Τολούκα.

iefimerida.gr