Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία: Δελτίο Τύπου για τα σφαγεία

2020-02-28 20:17

Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία -  Δελτίο Τύπου για τα σφαγεία

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαριου 2020 πραγματοποιήθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση για τη σωτηρία και τη συνέχιση της λειτουργίας των σφαγείων του Δήμου μας, με την επωνυμία ‘’Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας Α.Ε’’.

 Η παράταξη μας ξεκάθαρα υπέρ της εξυγίανσης των σφαγείων κατέβαλε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Με πρωτοβουλία μελών της παράταξης μας, ήρθαμε σε επαφή με το γραφείο του Υπουργού κ. Σταϊκούρα, ο οποίος αντιλαμβανόμενος  το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας των σφαγείων, ενήργησε άμεσα, μιας και εκκρεμούσε πλειστηριασμός του κτιρίου της επιχείρησης, στις 26 Φεβρουαρίου 2020. 

Έτσι, μετά από αυτή την καταλυτική παρέμβαση , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολούθησε ενημέρωση και ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας ‘’Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας Α.Ε’’. και αναμένεται η εκλογή των μελών του Δ.Σ της εταιρείας, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα , να έχουμε τις δεσμεύσεις των εκπροσώπων των ιδιωτών, καθώς και του δήμου, ώστε να εκπονηθεί τo business plan, από το οποίο θα απορρέουν οι υποχρεώσεις των συμβαλλόμενων μερών.
Μετά τα παραπάνω, θεωρούμε πως βρισκόμαστε σε μια καλή πορεία προς την επίλυση του προβλήματος.