Απάντηση στον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Μακρακώμης

2021-03-21 14:20

Στις 24/12/2020 έγινε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου κ. Χαντζή και των εκπροσώπων  του Αγροτικού Συλλόγου Μακρακώμης και του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Μακρακώμης κ. Πάσουλα και κ. Καλοπήτα με θέμα τη μείωση των τελών κλπ.

 Δεν υπήρξε απολύτως καμία ανταπόκριση και αυτό φάνηκε και από το κλίμα της συνάντησης όπως μας μεταφέρθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες κινητοποιήσεις και ανακοινώσεις από την πλευρά των φορέων.

Πέρασαν τρεις μήνες περίπου και με πρωτοβουλία του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και τη συνεργασία της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και της ανεξάρτητης συμβούλου κας Δεληκούρα συγκεντρώθηκαν 14 υπογραφές (πλειοψηφία) και κάνοντας χρήση του άρθρο 3 παρ. 3 περίπτωση (δ) όπως ορίζεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας ΔΣ φέραμε το θέμα προς συζήτηση στο Συμβούλιο.

Εκεί πάρθηκε ομόφωνα η γνωστή απόφαση για τη μείωση των τελών. Ο Δήμαρχος έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και ουσιαστικά πειθαναγκασμένος σύρθηκε στη στήριξη της απόφασης (δεν είχε και άλλη επιλογή καθότι δε διέθετε την πλειοψηφία). 

Εκ των υστέρων βλέπουμε τον κ. Καλοπήτα (πρόεδρο του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου) με ανακοίνωσή του να ευχαριστεί το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

κ. Καλοπήτα αν πρέπει να απονείμουμε εύσημα σε κάποιον σε αυτή την ιστορία, αυτά δικαιωματικά ανήκουν στον κ. Ράμμο (Λαϊκή Συσπείρωση). Βεβαίως καταλαβαίνουμε είναι λεπτή η θέση σας, γιατί όπως λέει κι η παροιμία «Όποιος κατηγορεί το σπίτι του, πέφτει και τον πλακώνει»

Θεωρούμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό κ. Πρόεδρε να θυσιάζουμε την αλήθεια στο βωμό των εντυπώσεων. 

Αυτά για του λόγου το αληθές…

Απομένει η υλοποίηση της απόφασης.

 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ