Απίστευτα καιρικά φαινόμενα στην Γλύφα - Αυτοψία μηχανικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας

2016-03-08 22:15

Μετά από την κοινοποίηση του προβλήματος με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Γλύφα όλο σχεδόν τον χειμώνα και με την έγγραφη αίτηση του Πλωτάρχη του Λιμενικού Τμήματος Γλύφας κ.Καλαμίδα Στέφανου προς την Περιφέρεια Στερέας,κλιμάκιο μηχανικών από το τμήμα Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας,άμεσα σήμερα έκανε επιτόπου αυτοψία στις ζημιές που προκλήθηκαν.
 
 
Μεγάλο τμήμα της προβλήτας κατέρρευσε λόγω της παλαιότητας και με τους έντονους ανέμους έπεσε και δημιούργησε ένα τμήμα επικίνδυνο για διέλευση.
 
 
Το κλιμάκιο μέτρησε το τμήμα αυτό για να γίνει μια προσωρινή αποκατάσταση και αποφάνθηκαν ότι χρειάζεται μια σωστή και μεγάλη μελέτη για την προστασία της παραλιακής ζώνης αλλά και για την χρήση της προβλήτας από τα ferry-boat.
 
 
Τους μηχανικούς ενημέρωσε και στην επιτόπια αυτοψία τους ο πρόεδρος της Τ.Κ.Γλύφας κ.Παπακωνσταντίνου  και τους εξήγησε επακριβώς το τεράστιο αυτό πρόβλημα με την εμφάνιση του πρώτου Νοτιά και πόσο αυτό ταλανίζει κατοίκους και επαγγελματίες.

glyfa.blogspot.gr