Αυτός είναι ο νεαρός που βρέθηκε πνιγμένος στην Στυλίδα

2016-08-03 02:20

Μετά από μια εβδομάδα αναζητήσεων και ερευνών του Λιμεναρχείου Στυλίδας αναφορικά με την ταυτότητα του νεαρού που βρέθηκε το ξημέρωμα της περασμένης Δευτέρας νεκρός στην παραλία Καλόγηρος Στυλίδας ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του νεκρού.
Αν δεν  δεν έχει γίνει  καμιά επίσημη ανακοίνωση από το Λιμεναρχείο, έγινε γνωστό πως πρόκειται για 20χρονο  βουλγαρικής καταγωγής που εργάζονταν  μαζί με άλλους συμπατριώτες του και μέλη της οικογένειας του σε κτήματα στην περιοχή Γραμμένης του Δήμου Μακρακώμης.
Χτες το  πρωί οι συγγενείς επισκέφθηκαν το λιμεναρχείο όπου τους επιδείχτηκαν φωτογραφίες του νεκρού και έτσι αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του.
Οι άνθρωποι αυτοί έδωσαν καταθέσεις στο ανακριτικό του λιμεναρχείου και όλοι  ανέφεραν σχεδόν τα ίδια πράγματα ότι την προπερασμένη Κυριακή είχαν  κατεβεί για μπάνιο στην περιοχή του Καραβομύλου.
Ο συμπατριώτης τους απομακρύνθηκε αρκετά από τη υπόλοιπη παρέα. Οι άλλοι έφυγαν αλλά δεν ανησύχησαν για την απουσία του νεαρού.
Τις επόμενες ημέρες τον αναζήτησαν στην περιοχή της Γραμμένης και μόλις σήμερα αποφάσισαν να πάνε στο λιμεναρχείο μήπως και  ο νεκρός ήταν  ο δικός τους άνθρωπος και δυστυχώς οι υποψίες τους επαληθεύτηκαν.
Πάντως αναφέρθηκε πως υπάρχουν αρκετά κενά  στην υπόθεση αλλά και στις καταθέσεις των  άλλων βουλγάρων και  η έρευνα συνεχίζεται εν αναμονή  και των ιστολογικών αναλύσεων.

lamiafm1.gr