Χαρούλα Δεληκούρα: «...Τιμώντας την ψήφο σας θα είμαι δίπλα σας..» Δελτίο τύπου

2020-12-29 16:17

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ 

        Αγαπητοί Συνδημότες 

        Για την απόφαση του Δημάρχου του Δήμου Μακρακώμης  και την ανακοίνωση  της διαγραφής μου από την παράταξη « Δύναμη Προοπτικής »  ενημερώθηκα όπως και εσείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Παραμονή Χριστουγέννων!!! 

    Ενημερώθηκα και επίσημα εχθές 28/12/2020 στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν αναγνώσθηκε όπως  προβλέπεται η εισήγηση του επικεφαλής της παράταξης « Δύναμη Προοπτικής »  κ. Χαντζή για την  απομάκρυνση μου. 

 Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η πρόταση του δεν έτυχε κοινής  αποδοχής από όλα τα μέλη της παράταξης. 

      Από τη θέση πλέον της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου , θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι ΝΑΙ διαφοροποιήθηκα εδώ και καιρό σε πολλά θέματα, προτάσεις και αποφάσεις τα οποία ήταν αντίθετα με τις αρχικές μας δεσμεύσεις απέναντι σας.  

     Παραμένοντας  πιστή στις αρχές μου με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και έχοντας επίγνωση της θέσης και της ευθύνης , αρνήθηκα να στηρίζω προτάσεις – εισηγήσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Τόπου μας , μεταξύ αυτών και τον Προϋπολογισμού του 2021 αιτιολογώντας επαρκώς τη θέση μου  στο Δ.Σ κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος .

      Παραμένοντας πιστή απέναντι σας και στον όρκο που έδωσα ως Δημοτική Σύμβουλος σεβόμενη πάντα το Σύνταγμα και τους Νόμους δεσμεύομαι να εκφράζω απερίσπαστα την γνώμη μου  και να ψηφίζω κατά συνείδηση αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος του συνόλου των Δημοτών.

        Θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ , να αγωνίζομαι και να διεκδικώ ότι καλύτερο για το Δήμο μας  χωρίς δεσμεύσεις και παρεμβάσεις .

     Τιμώντας την ψήφο σας θα  είμαι δίπλα σας Υπερψηφίζοντας όποιες προτάσεις θα έχουν μοναδικό σκοπό το συμφέρον των Δημοτών και τίποτε άλλο και Καταψηφίζοντας  όσες είναι αντίθετες , όπως άλλωστε έκανα μέχρι σήμερα.  

          Εύχομαι σε όλους σας  Χρόνια Πολλά Με Υγεία  και Καλή Χρονιά !!!

Με εκτίμηση

Χαρούλα  Δεληκούρα

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

 

***σ.σ.Σπερχειός OnLine: 

**Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι με τον ίδιο "άτσαλο" τρόπο είχε γίνει καί η αφαίρεση αρμοδιοτήτων της κας Δεληκούρα το καλοκαίρι πού μας πέρασε..Βέβαια,όσοι γνωρίζουν καλύτερα την Χ.Δεληκούρα,ήξεραν ότι είναι αδύνατο να συμβιβασθεί στον ρόλο τού παθητικού ακροατή καί τού "ναί σε όλα" πού κάποιοι προφανώς επιθυμούσαν...

**Γιά την ιστορία να πούμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχε καί πάλι η Βασιλική-Ελένη Αρβανίτη της μείζονος μειοψηφίας παρά την δηλωμένη αποχή της παράταξής της από τις συνεδριάσεις λόγω της μή διαδικτυακής μετάδοσης...