Δήμος Μακρακώμης: Δημοπρασία για τα Λουτρά Παλαιοβράχας

2017-05-30 16:25

Ο Δήμος Μακρακώμης, διακηρύσσει ότι εκτίθεται με πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του Δημοτικού Λουτρικού συγκροτήματος, το οποίο βρίσκεται στην Θέση “ΑΜΠΛΑΣ” στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοβράχας του Δήμου Μακρακώμης.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται για 12 έτη.

Ως κατώτατο όριο μισθώματος ορίζεται το ποσόν των 200,00€ (διακοσίων ευρώ) μηνιαίως, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ετησίως κατά ποσοστό ίσο με το 100% του ετήσιου πληθωρισμού, όπως αυτό θα ανακοινώνεται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος

Η δημοπρασία θα είναι φανερή και προφορική και θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα στην οδό Αφων Πάππα 2 στη Δημοτική Κοινότητα Σπερχειάδος, την 8η Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη, και ώρα 10:00 – 10:30π.μ., ενώπιον των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Εάν η δημοπρασία αποβεί άγονη, θα επαναληφθεί την 15η Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα, με τους ίδιους όρους και την ίδια Επιτροπή διενέργειας.

Περισσότερα εδώ: http://www.dimosmakrakomis.gov.gr/nea/prokirixeis/811-dimoprasia-ekmisthosis-dimotikou-loutrikou-sygkrotimatos-t-k-palaiovraxas