Δυτική Φθιώτιδα: Επίθεση με όπλα εναντίον 30χρονου στον Άγιο Σώστη Σπερχειάδας

2015-12-28 15:20

 Επίθεση οπλοφόρων, όπως φαίνεται, δέχθηκε 30χρονος στον Άγιο Σώστη Σπερχειάδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.

Ο 30χρονος πού διαμένει μόνος του σε μονοκατοικία στον  Άγιο Σώστη δέχθηκε την "επίσκεψη" τριών ατόμων,σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες,οι οποίοι με την απειλή όπλων τού ζήτησαν να τους ανοίξει την πόρτα τού σπιτιού του.

Αυτός αρνήθηκε και οι "επισκέπτες" με πυροβολισμούς έσπασαν την κλειδαριά και μπήκαν μέσα. Υπήρξε ανταλλαγή προβολισμών εκατέρωθεν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τού 30χρονου στο κεφάλι

Ο 30χρονος που διακομίστηκε στο Κ.Υ. Μακρακώμης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας καί κατόπιν σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου καί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση,  υποστήριξε στην αρχή ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και όταν αυτός προσπάθησε να αντιδράσει τον πυροβόλησαν με καραμπίνα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες ανεπίσημες πληροφορίες, θύμα και δράστες μάλλον ήταν γνωστοί και είχαν διαφορές.

 Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο είναι ότι οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι είναι συνομήλικοι με τον 30χρονο, πήγαν στο σπίτι του θύματος να "λύσουν" τις διαφορές τους με τα όπλα.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και τις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις