Εμφανίστηκε νεαρός που ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν [εικόνες]

2015-05-17 09:03

Εξελίξεις στην υπόθεση του «μικρού Μπεν», μετά από τηλεφώνημα από νεαρό άνδρα που ανέφερε ότι μοιάζει πολύ με τις φωτογραφίες που έχει φτιάξει η αστυνομία και απεικονίζουν το πώς μπορει να μοιάζει σήμερα το αγόρι που εξαφανίστηκε πριν 24 χρόνια από την Κω.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha, φιλοξένησε, το βράδυ της Παρασκευής, την Κέρι Νίντχαμ, μαμά του μικρού Μπεν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 24 χρόνια στην Κω, τη γιαγιά του Κριστίν, την αδερφή του Λιάνα αλλά και τον αστυνομικό του τμήματος του νότιου Γιορκσάιρ Μάθιου Φένγουικ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, μετά την προβολή της εκπομπής και τη συγκινητική έκκληση της οικογένειας για βοήθεια, η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ δήλωσε πως δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων σχετικών με την υπόθεση του Μπεν Νίντχαμ.

Ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, ωστόσο, έγινε από έναν νεαρό, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία πως έμοιαζε εξαιρετικά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν. Η κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας ήταν άμεση, όπως αναφέρει και η αγγλική Daily Mail.

Ο Μπεν από το Σέφιλντ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κω και τώρα οι αρχές της αγγλικής αστυνομίας θα πάρουν DNA από τον νεαρό για να δουν αν όντως είναι αυτός.

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, η μητέρα του Κέρι Νίνταμ τόνισε ότι τώρα που οι ελληνικές και οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται είναι αισιόδοξη ότι θα υπάρξουν κάποια αποτελέσματα. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως μια φωνή μέσα της της λέει ότι ο Μπεν θα βρεθεί.


Πηγή: iefimerida.gr