Δ. Μακρακώμης- ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: «Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουμε»

2016-03-09 18:08

Δελτίο Τύπου, της 9ης Μαρτίου 2016.

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουμε»

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου, της παράταξής μας, Νικολάου Γ. Διαμαντή από την θέση του Γραμματέα του Δ.Σ., ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. σε αγαστή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή επανέλαβαν τον εαυτό τους σε αλαζονεία, αβελτηρία και αμετροέπεια.
Διακατεχόμενοι από έναν ιδιότυπο και ιδιόμορφο δεσποτισμό, εμμένοντας εγωιστικά σε αποτυχημένες πρακτικές και μεθοδεύσεις, προσπαθώντας να τις επιβάλουν, θεωρώντας ότι έτσι δικαιώνονται, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια  αλλά και τον θεσμικό ρόλο του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων όρισαν Δ.Σ. για την 08/03/2016:
·  Αντίθετα προς τις πραγματικές ανάγκες, όπως αυτές έχουν εκφρασθεί από πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους,  την 13:00 ώρα.
·       Η πρόσκληση και η ενημέρωση των Συμβούλων για την Συνεδρίαση  έγινε πέρα από κάθε θεσμική πρόβλεψη μία μόλις ημέρα πριν από αυτήν.
·     Τα θέματα ήταν ελάχιστα και μάλιστα από αυτά που συνεχώς καταγγέλλονται. Δηλαδή, άλλη μία έγκριση και διάθεση πιστώσεων του προγράμματος 70  steps που έχει ακυρωθεί, αναβληθεί, τροποποιηθεί και συμπληρωθεί αμέτρητες φορές λόγω βέβαια της προχειρότητας με την οποία κάθε φορά εισάγεται. Αρχίζουμε  να αναρωτιόμαστε μήπως η Δημοτική Αρχή δεν θέλει πραγματικά να   ολοκληρωθεί το πρόγραμμα;
Όμως ο κ. Πρόεδρος, ο κ. Δήμαρχος και η συμπλέουσα αντιπολίτευση για άλλη μια φορά  δεν μπόρεσαν να έχουν απαρτία με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση.
Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι Σύμβουλοι της παράταξής μας, της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης και οι ανεξάρτητοι Σύμβουλοι συνειδητά απείχαν από την συνεδρίαση προκειμένου να αναδειχθεί η ανικανότητα του κ. Δημάρχου να διοικήσει το Δήμο, καταγγέλλοντας ουσιαστικά τις πρακτικές και μεθοδεύσεις που μέχρι τώρα εφαρμόζει.
Κύριε Δήμαρχε «κλείστε την ομπρέλα δεν βρέχει………...», και αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά όπως λέει ο σοφός λαός μας «από κακό τσομπάνο ψωριάζουν  τα πρόβατα»

Για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Ματθαίος Γρ. Σκούρας