Επιχειρήσεις της περιοχής Δομοκού επισκέφθηκε ο Κώστας Καραγιάννης

2021-06-24 15:07

 

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας Κώστας Καραγιάννης, επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή Δομοκού

"Αν δεν βρεθούμε δίπλα στον εργαζόμενο, κοντά στον επιχειρηματία, μέσα στο χώρο της δουλειάς, μέσα στην πραγματική οικονομία, τότε δε θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις πραγματικές ανάγκες μιας επιχείρησης για να τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει. Για να έχει συνέχεια." δήλωσε  με ανάρτησή του μετά το πέρας της επίσκεψης του στις επιχειρήσεις της βόρειας Φθιώτιδας

Ολόκληρη η δήλωση τού αντιπεριφερειάρχη

Διαδρομές επιχειρηματικότητας. Επισκέφθηκα σήμερα τις επιχειρήσεις:
- ΔΟΜΟΚΟΣ Α.Ε. ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ
- ΝΟΜΙΚΟΣ Δ ΑΒΕΚ,
- ΦΑΚΕΣ ΒΟΥΖΙΟΥ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΚΙΡΛΕΜΗ.
- ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΓΚΑΝΗ.
Είχα την ευκαιρία για μια γόνιμη συζήτηση με τους πρωτεργάτες της επιχειρηματικής ζωής στη βόρεια Φθιώτιδα που αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική και περιφερειακή οικονομία.
Πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική συζήτηση για το πως θα ενισχυθεί το τοπικό ΑΕΠ, για τη δημιουργία προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν όχι μόνο σε νέες και σταθερές θέσεις εργασίας αλλά και σε ειδικότητες που να καλύπτουν τις νέες τάσεις της αγοράς της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
Δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα των επιχειρήσεων αυτών βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με μεράκι και κόπο αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών τους έχουν καταφέρει σημαντικά πράγματα για τον Τόπο.
Μέσα από αυτό το οδοιπορικό που σίγουρα θα έχει συνέχεια σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναδεικνύονται ζητήματα που δεν είναι δυνατό να τα εντοπίσεις μέσα σε ένα γραφείο.
Αν δεν βρεθούμε δίπλα στον εργαζόμενο, κοντά στον επιχειρηματία, μέσα στο χώρο της δουλειάς, μέσα στην πραγματική οικονομία, τότε δε θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις πραγματικές ανάγκες μιας επιχείρησης για να τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει. Για να έχει συνέχεια.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας και για τον παραγωγικό διάλογο που είχαμε.