Επίσκεψη Κ.Καραγιάννη σε εταιρεία λιπασμάτων και στην Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας

2021-06-03 15:59

Την εταιρεία λιπασμάτων TEOFERT και την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (LAMI) επισκέφθηκε  ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Κώστας Καραγιάννης στα πλαίσια της στήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην τοπική επιχειρηματικότητα

Η δήλωσή του:

“Επίσκεψη σήμερα στην εταιρεία λιπασμάτων TEOFERT και στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (LAMI). Η διάδοχος κατάσταση μετά την επάνοδο στην κανονικότητα χαρακτηρίζεται από την επανεκκίνηση της πληγείσας οικονομίας λόγω της πανδημίας.

Η ορθολογιστική και εκλογικευμένη χρήση πρωτοπόρων και εξειδικευμένων λιπασμάτων και προϊόντων θρέψης φυτών μπορεί να οδηγήσει σε βέλτιστες στρεμματικές αποδόσεις δίνοντας ποιοτική ζωοτροφή που ενισχύει με τη σειρά της την προσπάθεια των τοπικών κτηνοτρόφων.
Τότε η τοπική βιομηχανία γάλατος αξιοποιώντας την άριστη ποιότητα του γάλατος προσφέρει στην τοπική κοινωνία προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας συμβάλλοντας στη σωστή διατροφή και υγεία.

Οι συναντήσεις δεν γίνονται τυχαία. Απλά για μια ανάρτηση. Απλά για μια συνάντηση.
Συνδυάζουμε επιχειρήσεις, κλάδους και τομείς που δομούν το περιφερειακό ΑΕΠ τονίζοντας την αναγκαιότητα για συνεργασίες, συμπράξεις και δικτύωση. Τότε θα έρθουν οι πωλήσεις και τα έσοδα.
Χωρίς πολλά λόγια, άρχισε λοιπόν ένας κύκλος επαφών με εξωστρεφείς επιχειρήσεις που ενδυναμώνουν το ανοιχτό εμπόριο, δημιουργούν πλούτο στην περιοχή και συμβάλλουν στη συνοχή της τοπικής κοινωνίας.
Προσφέρουν σταθερές και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας αναζητώντας συνεχώς τη βελτίωση μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη.
Είμαστε πάντα δίπλα στον ετοιμοπόλεμο Στερεοελλαδίτη επιχειρηματία!
Έτοιμοι για το reboot!”