Επίθεση Μπέου σε Παπανδρέου: Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου!

2015-06-18 15:27

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο πρώτος πολίτης του Βόλου, Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.
“Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…”, είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου και ξαφνικά, συγκεκριμένα κομματικά στελέχη τα οποία διακρίνονται στα πλάνα του e-Volos.gr, επιτέθηκαν στον Δήμαρχο, προπηλακίζοντάς τον. Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους, όπως επίσης διακρίνεται στο βίντεο, να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την λύση να έρχεται από την επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο Δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν τον τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

Μετά την αρχική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου εντός του ξενοδοχείου και την απομάκρυνσή του, ο δήμαρχος Βόλου παρέμεινε μπροστά από την είσοδο και συνέχισε να βρίζει τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ.

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε απίστευτοι: «Χασισοπότη, μαλ...., απατεώνα, πολιτικέ απατεώνα, ήρθες να μιλήσεις με 12 άτομα, μόνο ομάδα ποδοσφαίρου μπορείτε να κάνετε».