Ετοιμη να «δώσει» ακόμη και πολιτικούς η Σταμάτη -Ζητά συμπληρωματική κατάθεση

2015-04-06 01:12

Η Βίκυ Σταμάτη επέστρεψε μεν στο Δρομοκαΐτειο, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα, κυριολεκτικά.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου θέλει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελία, για να κάνει αποκαλύψεις ακόμη και για πολιτικούς, σύμφωνα δηλώσεις του συνηγόρου της, Φραγκίσκου Ραγκούση. Μάλιστα η ίδια φέρεται να διαμηνύει ότι «γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα σε σχέση με τις μίζες των εξοπλιστικών και θα τα πει όλα».

Η κ. Σταμάτη επέστρεψε στο Δρομοκαΐτειο, αφού παραδόθηκε μετά από την απόδρασή της από εκεί και νοσηλεύεται φρουρούμενη. Οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες κατάφερε να φύγει από το ίδρυμα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνεχίζονται.

Το Σάββατο, προσήχθη στη ΓΑΔΑ η πρώην εργαζόμενη που παραδέχθηκε ότι έδωσε το κλειδί στη σύζυγο του πρώην υπουργού, προκειμένου να ανοίξει το λουκέτο της μπαλκονόπορτας του ισόγειου δωματίου της. Μετά την κατάθεσή της, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος εκείνης αλλά και της κόρης της, ενώ έδωσε εντολή να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.