Γ. Μπήτος: «ΨΕΥΔΕΙΣ οι αναφορές του κ Αντιδήμαρχου »

2020-09-02 15:11

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Μακρακώμης, Γιώργος Μπήτος, με ανάρτησή του στο facebοok,κάνει λόγο για ανακρίβειες, ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές και πολιτικό παροξυσμό του Αντιδημάρχου Δήμου Μακρακώμης Πάνου Κοντογεώργου, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικά έγγραφα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“- Τις τελευταίες μέρες ο αντιδήμαρχος κ Κοντογεώργος μέσα στο πολιτικό παροξυσμό του έγραψε πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την Αλήθεια.

Εντύπωση προκαλούν δύο σημεία.

-Αναφέρθηκε ο κ Αντιδήμαρχος ότι η αντιπολίτευση καταψηφίσε το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Προϋπολογισμό του Δήμου Μακρακώμης.

-Όσο αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα όπως προκύπτει και από τα επίσημα πρακτικά (ΦΩΤΟ 1,ΦΩΤΟ 2) η παράταξή μας ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ την εισήγηση, πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς μιας και είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρέδωσε η Προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

-Αναφορικά με το Προϋπολογισμό του 2020 η παράταξή μας αποδέχθηκε το σκέλος των ΕΣΌΔΩΝ (δείχνοντας εμπιστοσύνη στη Δημοτική αρχή και στις Υπηρεσίες του Δήμου) και κατέθεσε μια εναλλακτική πρόταση στο κομμάτι των ΕΞΌΔΩΝ. (ΦΩΤΟ 3, ΦΩΤΟ 4)

-Θέλω να πιστεύω ότι οι ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές του κ Αντιδήμαρχου έγιναν εκ παραδρομής και όχι για λόγους απόκρυψης της Πραγματικότητας.”