Η αλήθεια πάντα λάμπει !!!

2019-05-10 15:55

Την Δευτέρα 6/5/2019 αναρτήθηκε στην παρούσα ιστοσελίδα άρθρο μου με τίτλο «Η κλοπή εγγράφων τού Δήμου Μακρακώμης καί τα fake news»
Αφορμή για την ανάρτηση του άρθρου υπήρξαν σχόλια με υπαινιγμούς σε δημοσιεύσεις μου στο facebook, όπως π.χ αυτό πού βλέπετε στη φωτογραφία.

Μοναδικός σκοπός του άρθρου υπήρξε η ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της κλοπής εγγράφων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δημου Μακρακώμης το 2016 και η αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων. 

Το συγκεκριμένο άρθρο, επί της ουσίας, ήταν μια «περίληψη» παλαιοτέρου πού αναρτήθηκε στην παρούσα ιστοσελίδα στις 8/12/2016 την επομένη δηλαδή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της ενημέρωσης πού έγινε εκεί για το θέμα από τον αρμόδιο υπάλληλο και το οποίο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ


Λίγο μετά την ανάρτηση,δέχθηκα ακατανόητη φραστική επίθεση από Δημοτικό σύμβουλο και απειλές για μηνύσεις.
Την επομένη 7/5/2019 οι απειλές έγιναν πράξη και υποβλήθηκαν εναντίον μου δύο μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση !!!!! από πρώην δήμαρχο και από υποψήφιο δήμαρχο …ενώ ταυτόχρονα απαιτήθηκε και το «κατέβασμα» του επίμαχου άρθρου,μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, πράγμα πού έγινε το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 13:46
Και ενώ προσπαθούσα –μάταια-να κατανοήσω το σκεπτικό των μηνυτών ..το βράδυ της ίδιας μέρας αρχίζουν πλέον τα κωμικοτραγικά..
Στις 11:38 μ.μ. στον προσωπικό λογαριασμό facebook υποψηφίου δημάρχου δημοσιεύεται μήνυμα που απευθύνεται στον διαχειριστή της ιστοσελίδας Σπερχειός OnLine, με ανυπόστατους και υβριστικούς για το άτομό μου χαρακτηρισμούς.
Δείτε το

Το μήνυμα συνοδεύεται από έγγραφο της «Επιτροπής για την καταγραφή κλαπέντων αρχείων του Δήμου Μακρακώμης» με υπογραμμίσεις σε κάποια σημεία του..πού όπως προφανώς πιστεύει αυτός πού τις έκανε..αποδεικνύουν την ενοχή μου !!
Αμέσως γίνεται χαμός ..απανωτές κοινοποιήσεις της δημοσίευσης, πανηγυρισμοί καί..το έλα να δείς ..μές τ’άγρια μεσάνυχτα !! Επιτέλους ο συκοφάντης, ο ψεύτης, ο κινούμενος από σκοτεινά κίνητρα, αποκαλύφθηκε πανηγυρικά …το λέει και το έγγραφο επίσημα πλέον…!!!
Παθαίνω ένα σόκ…καλά κανείς δεν ξέρει να διαβάζει; ..αναρωτιέμαι ..

Μετά λοιπον απ'όλα αυτά,προφανές είναι,ότι νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς πού με τις κοινοποιήσεις της δημοσίευσης,  έστω άθελά σας ή «μεθυσμένοι» απ’την «αποκάλυψη»  συμβάλατε καί με το παραπάνω,στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Θά ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άνθρωπο πού “ανακάλυψε” το έγγραφο καί είχε την λαμπρή ιδέα να το δημοσιεύσει στο facebook, έστω καί αν μέσα στη βιασύνη του υπογράμμισε σε λάθος σημεία πάνω στο έγγραφο.

 Δεν πειράζει όμως το  θέμα διορθώθηκε..από μένα με την κόκκινη επισήμανση..
Δείτε το


Κλείνοντας καί όσον αφορά,  τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς πού δέχθηκα, επιφυλάσσομαι  για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου

**Ακολουθούν, το βίντεο από την συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου της 7/12/2016 για το θέμα καί ένα βίντεο απ'την παλιά καλή  ΕΡΤ...