Η απάντηση τού Δήμου Μακρακώμης στην καταγγελία Κοντογεώργου γιά σκάνδαλο

2017-03-28 16:20

Άνθρακες τελικά ο θησαυρός της καταγγελίας Κοντογεώργου γιά σκάνδαλο στην εκλογή τού αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Να θυμήσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάνος Κοντογεώργος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλούσε για σκάνδαλο στην εκλογή τού αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου κ.Γόνη Γεωργίου καί δημοσίευσε έγγραφο με τα πρακτικά της Επιτροπής γράφοντας:

"Στις 15 Μαρτίου 2017 συνεδρίασε εκτάκτως και με το κατεπείγον η οικονομική επιτροπή με πρώτο θέμα την εκλογή Αντιπροέδρου.

Με την αρ´ 22/2017 απόφαση της εκλέγεται Αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής ο ΑΥΛΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Γόνης Γεώργιος με ομόφωνη απόφαση με εφτά ψήφους και με κανέναν απών .
Όπως μπορεί όμως κάποιος να δει στο βίντεο που έχει καταγράψει ο Φονόγραφος ο Γόνης Γεώργιος ήταν απών από την συνεδρίαση και μάλιστα δεν ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ για την θέση του Αντιπροέδρου της οικονομικής επιτροπής, στην συνεδρίαση ήμουν παρών και εγώ με την ιδιότητα του Δημοτικού συμβούλου .
Εχουμε ψευδή απόφαση και μάλιστα αυτή η απόφαση έχει σταλεί και στην αποκεντρωμένη περιφέρεια και ίσως έχει πάρει και έγκριση μιας και χθές είχαμε και δεύτερη σύγκλιση οικονομικής επιτροπής.
Σε κάθε περίπτωση αυτό συνεπάγεται ακύρωση όλων των αποφάσεων τις οικονομικής επιτροπής με απρόβλεπτες καταστάσεις για τον Δήμο μας.
Δείτε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής και το βίντεο από την οικονομική επιτροπή"

 

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμος απαντά,ότι το θέμα δημιουργήθηκε εκ παραδρομής της γραμματείας

Σημείωση συντάκτη:

Μήπως κ.Κοντογεώργο πρέπει να ασχοληθείτε επιτέλους με την πραγματική αντιπολίτευση καί με πράγματα ουσίας καί όχι με λαικίστικα πυροτεχνήματα;

Καλά τα πυροτεχνήματα αλλά κρατάνε λίγο...

Μήπως π.χ. πρέπει να ασχοληθείτε με τούς "εθνικούς" εργολάβους καί την ιδιότυπη "ασυλία" πού απολαμβάνουν από αιρετούς...καί μή, καί πού ενώ οι Δημαρχίες πέφτουνε αυτοί μένουν πάντα οι ίδιοι καί τίποτα δεν χαμπαριάζουν εξακολουθώντας να παίρνουν τα έργα με τιμές προ κρίσεως, την ίδια στιγμή πού δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί δημοτών γιά χρέη 300 ευρώ στο Δήμο;

Μήπως π.χ. πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο, κάποιοι απ'αυτούς να έχουν ήδη δημιουργήσει επιχειρήσεις "κλώνους" για να παρακάμψουν τούς περιορισμούς τού νέου Νόμου γιά τις απ'ευθείας αναθέσεις ώστε να είναι πάντα μέσα στο "παιχνίδι";

Μήπως; Μήπως; Γιατί μέχρι τώρα άχνα δεν ακούσαμε.....