Η απάντηση του Δήμου Μακρακώμης στον Π. Κοντογεώργο για το φθαρμένο λάστιχο τού απορριμματοφόρου

2018-05-11 17:43

Απάντηση στις καταγγελίες μέσω facebook τού Π.Κοντογεώργου δίνει ο Δήμος Μακρακώμης με σημερινό Δελτίο Tύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Απαντώντας στα «ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» που μονίμως ενδημούν και οργιάζουν στη σκέψη του κ. Κοντογεώργου, ίσως γιατί αυτό νομίζει ότι τον βολεύει, σας γνωρίζω ότι βεβαίως και καταλαβαίνουμε την απεγνωσμένη προσπάθεια που καταβάλει «για την ορθή λειτουργία του Δήμου, καθώς επίσης και για την προστασία των υπαλλήλων και των δημοτών».

Σχετικά με το φθαρμένο λάστιχο (φονιά), που παρουσιάστηκε στο facebook του κ. Κοντογεώργου έχουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, μετά από έλεγχο αρμόδιου συνεργείου καθώς επίσης και την μαρτυρία του οδηγού, μας διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για επιφανειακές βλάβες 2εκ. περίπου και όχι όπως το παρουσιάζει στην μεγενθυμένη φωτογραφία του, για ευνόητους λόγους. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι αεροστεγή (χωρίς σαμπρέλα) και αν το άνοιγμα ήταν όπως ψευδώς παρουσιάζεται, το όχημα θα ήταν σε ακινησία.

Τέλος, αντιλαμβανόμαστε «την προσπάθεια που καταβάλει ο κ. Κοντογεώργος προκειμένου να λειτουργεί ο Δήμος όσο το δυνατόν καλυτέρα», αλλά θα τον συμβουλεύαμε, όσο και αν βρίσκει κλειστές πόρτες περνώντας ο χρόνος, να είναι ψύχραιμος, (ακόμα και αν δυσκολεύεται) και

«Να δρομολογεί τις προσπάθειές του, στο να ψηλώνει ο ίδιος και όχι στο να κοντύνει τους άλλους»

 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ