Η Νάνσυ Γκόγια με τον Θύμιο Παπαευθυμίου για τον Δήμο Μακρακώμης

2019-05-20 11:48

Η «επανάσταση» στην πολιτική γίνεται με δυο τρόπους.
Ή απέχεις και αδιαφορείς για τους πάντες και τα πάντα.
Ή συμμετέχεις και προσπαθείς να μάχεσαι για να αλλάξουν στερεότυπα και κακές συνήθειες!
Ξέρω ότι οι περισσότεροι νέοι, όπως και γω έχω κάνει άλλωστε, απαξιώνουν κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης κι ενασχόλησης με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας σήψης και παρακμής.
Θα συμφωνήσω ότι ένας δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Για τους παραπάνω από έναν όμως, έχω αντίρρηση.
Ήμουν πολύ μικρή όταν έμαθα πόσο σημαντικό είναι να είσαι δίπλα στους ανθρώπους γύρω σου. Να συμμετέχεις και να συνεισφέρεις στην κοινωνία την οποία ζεις. Να είσαι ενεργός. Αυτά πέρασαν σε εμένα σαν αξίες.
Αξίες που μου δίδαξαν οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν. Η οικογένειά μου.
Αξίες που με συνόδευαν μέχρι τώρα στη ζωή μου και με οδήγησαν να συνειδητοποιήσω ότι απέχοντας από τα κοινά, το μόνο που γίνεται είναι, ακατάλληλα τις περισσότερες φορές άτομα, να αποκτούν εξουσία, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με τα γνωστά αποτελέσματα.
«Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμμετάσχω στην προσπάθεια να παραμείνει ένας τόπος με ενδιαφέρον και μέλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Ένας τόπος, όπου νιώθει ευχάριστα να ζει κανείς, μια όαση πολιτισμού, ποιότητας και ευρωστίας, στο κέντρο της Ελλάδας!»
Για το σκοπό αυτό, θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το Δήμο Μακρακώμης, με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν, με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία" και τον Θύμιο Παπαευθυμίου.
Όμως επειδή τα ευχολόγια και η απάθεια δε φέρνουν τον παράδεισο και χωρίς Μαραθώνες δε φτιάχνονται Παρθενώνες, στη μάχη αυτή ας έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο, το καλό του τόπου που μεγαλώσαμε και ζούμε.

Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1994 και μεγάλωσα στη Σπερχειάδα.
Είμαι τελειόφοιτη του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα με τις πανεπιστημιακές μου σπουδές, παρακολούθησα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Φυσική αγωγή, τον Αθλητισμό και το Αθλητικό Management, κατέχοντας πλέον Personal Training Diploma, BLS Diploma και Antigravity Fitness Instructor Diploma.
Σήμερα παραδίδω μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου, ενώ είμαι Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.
Από το 2015 είμαι Διευθύντρια Marketing της ATHLETIC & FITNESS EXPO και Διευθύντρια του Ελληνικού Μητρώου Επαγγελματιών Σωματικής Άσκησης – GREPS.
Είμαι μέλος του ΘΕΣΜΑ τα τελευταία 10 χρόνια, συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.