Κάλεσμα από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας για το συλλαλητήριο της Δευτέρας

2018-06-14 15:22

Φωτογραφία: Εurokinissi

Κάλεσμα προς τον Ιερό κλήρο και τον λαό, απευθύνει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Νικόλαος για το συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν στη Λαμία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, πολίτες και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία πολιτών και εκπροσώπων Συλλόγων της Φθιώτιδος, διοργανώνεται την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19:30 μ.μ. Συλλαλητήριο στην Πλατεία Αθανασίου Διάκου στην Λαμία  για την υπεράσπιση των δικαίων της Μακεδονίας και του Ελληνισμού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος προτρέπει τον Ιερό κλήρο και τον λαό να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην σκιά του Ανδριάντος του Εθνοιερομάρτυρος Αθανασίου Διάκου, του Ήρωος Συμβόλου της Ρούμελης και ολοκλήρου της Ελλάδος, υπερασπιζόμενοι την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και τη διατήρηση της Εθνικής μας υπερηφάνειας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο τ. Υπουργός και Βουλευτής κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος».

Θυμηθείτε και την ανανέωση της πρόσκλησης από τους διοργανωτές μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για συμφωνία με τα Σκόπια:

«Έπειτα από τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, είναι επιτακτική ανάγκη και ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ στη Λαμία το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, την Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στην πλατεία Διάκου,

ώστε να τονιστεί ότι τα τεκταινόμενα ΔΕΝ έχουν έως τώρα την έγκριση της σημερινής Βουλής των Ελλήνων και να προωθείται το αίτημα για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ, ως προς την συμφωνία της χώρας μας με τα Σκόπια.

Από την πόλη της Λαμίας ξεκινά δυναμικά η προσπάθεια για προώθηση του παλαιότερου αιτήματος για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα!».