Λαμία: «Έφυγε» απ'την ζωή ο αντιδήμαρχος Θανάσης Αργύρης

2022-01-23 19:32

Σοκ έχει προκαλέσει στην Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου του Αντιδημάρχου, Θανάση Αργύρη.

Ο αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Θανάσης Αργύρης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό μετά από άνιση μάχη που έδωσε για πάνω από 1.5 μήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμιας.

Στα τέλη Νοεμβρίου εισήχθη στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας και ενώ αρνητικοποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του ήταν άσχημη λόγω του κορωνοϊού.

Για πολλά χρόνια υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση ενώ τον περασμένο Νοέμβριο είχε αναλάβει τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων για τον θάνατο του Θανάση Αργύρη:

Έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 63 ετών, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Θανάσης Αργύρης. Ο εκλιπών έδωσε μια μεγάλη μάχη με την ασθένεια των καιρών. Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων κλήθηκε να συνεδριάσει για να αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά:

«Ο Θανάσης πάλεψε όπως πάλευε σε  όλη του ζωή, μέσα και έξω από τα γήπεδα, μέσα και έξω από το στίβο της αυτοδιοίκησης. Δεν τα κατάφερε.

Ο αστυνομικός, ο αθλητής, ο αυτοδιοικητικός, ο οικογενειάρχης, ο φίλος… δεν μένει πια εδώ.

Ο Θανάσης Αργύρης ήταν πολλά περισσότερα για τον καθένα μας. Ένας πολυπράγμων άνθρωπος που δεν άντεχε την στασιμότητα.

Αυτός ο ανελέητος ιός σήμερα μας στέρησε έναν από τους πιο καλούς φίλους και ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κοινωνίας μας.

Νοιώθουμε όλοι συντετριμμένοι…

  Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του….».

Η εξόδιος ακολουθία του Θανάση Αργύρη θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας 24/01 στις 12.00 στην Στύρφακα  στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.