Μαθήτρια σε αμόκ μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της σε σχολή στο Ρέντη

2015-04-02 20:40

Απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα σήμερα λίγο πριν τις 17:00 στο ΕΠΑΛ Ρέντη, με μαθήτρια να μαχαιρώνει τρεις συμμαθήτριες της εντός της αίθουσας.

Πιο συγκεκριμένα, μία 22χρονη μαθήτρια στο τεχνικό Λύκειο στο Ρέντη (Πέτρου Ράλλη 83) έβγαλε μαχαίρι (14 εκατοστών!) και επιτέθηκε σε τρεις συμμαθήτριες της μέσα στην τάξη με αποτέλεσμα να τις μαχαιρώσει στα χέρια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αμέσως η καθηγήτρια την ακινητοποίησε και την κράτησε μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Η νεαρή ήταν μαθήτρια στην σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ, έχει συλληφθεί και βρίσκεται ήδη στο Α.Τ. Ρέντη, ενώ σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Οι τρεις σπουδάστριες, δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα, μεταφέρθηκαν με τραύματα στα χέρια στο Αττικό νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η 22χρονη είχε ένα σημείωμα στο οποίο τόνιζε ότι είχε πέσει θύμα Bullying από τις συγκεκριμένες μαθήτριες για αυτό προέβη σε αυτή την πράξη.

Πηγή: iefimerida.gr