Με τον Θύμιο Παπαευθυμίου η Μαρία Μίχου καί ο Γιάννης Μπογιαντζής

2019-04-25 15:26

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συνδημότισσες  και Συνδημότες,

Η ενασχόληση μας με τα κοινωνικά και τα πολιτικά Δημοτικά δρώμενα στην προηγούμενη θητεία μας, είχε ως γνώμονα την ποιότητα και την οργάνωση της καθημερινότητας της ζωής του Δημότη , την βελτίωση  του Δήμου μας , και  την ανάπτυξη του τόπου μας ,  με απόλυτο σεβασμό   στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το 2015  στηρίξαμε κάθε προσπάθεια που είχε στόχο την βελτίωση  του Δήμου σε κάθε επίπεδο και ταυτόχρονα στηλιτεύσαμε οτιδήποτε θεωρούσαμε τροχοπέδη προς αυτή την κατεύθυνση κόσμια και πάντα με επιχειρήματα . Στη προσπάθεια μας αυτή   ήρθαμε σε ρήξη με ανθρώπους και πρακτικές απ’ όπου και αν προέρχονταν, με γνώμονα  το γενικότερο συμφέρον του τόπου μας.

Το προηγούμενο διάστημα  προσπαθώντας να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αναζητήσαμε συγκλίσεις και συμπορεύσεις σύμφωνα με  το δικό μας σύστημα αξιών. Διαψευστήκαμε όμως. Διότι στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν προσήλθαν όλοι με αγνές προθέσεις και με τους ίδιους στόχους . Δυστυχώς για άλλη μια φορά βρεθήκαμε προ ειλημμένων αποφάσεων με προαποφασισμένα σχήματα  με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και την πολιτική  αδρανοποίηση μας.

Ως ενεργοί πολίτες αντίπαλος μας είναι  τα μεγάλα προβλήματα και ως εκ τούτου οφείλουμε να δηλώσουμε παρόντες στις επερχόμενες εκλογές .Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας που μέχρι σήμερα υπηρετήσαμε αταλάντευτα και με δυναμικό τρόπο ανακοινώνουμε την συμμετοχή μας  και συμπράττουμε με  τη δημοτική παράταξη  «Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία»  του Θύμιου Παπαευθυμίου . Το πνεύμα ανανέωσης που επικρατεί με την συμμετοχή νέων αυτοδημιούργητων ανθρώπων με σύγχρονες απόψεις , με όραμα και διάθεση για προσφορά είναι η εγγύηση της επιλογής μας και της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή.

Με κάθε τιμή

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μίχου Κατσαβριά Μαρία

Μπογιαντζής Ιωάννης