Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο Μεσολόγγι - Τι έδειξαν οι νεκροψίες στις σορούς των δύο φίλων

2016-01-04 23:07

Νέα τροπή παίρνει η τραγωδία στο Μεσολόγγι, με τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση τριών ημερών.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου καθόταν ο Γιάννης Κορδώσης και όχι ο Βασίλης Γρατσάνης, που ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος άτυχος άνδρας δεν είχε δίπλωμα.


Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από αναζήτηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς, βυθισμένο σε αρδευτικό κανάλι. Ενας περαστικός, που σταμάτησε σε γειτονικό συνεργείο για να αγοράσει ένα ανταλλακτικό διέκρινε μία ρόδα μέσα στο κανάλι και αρχικά πίστευε ότι επρόκειτο για γεωργικό μηχάνημα το οποίο πέταξε κάποιος στο νερό. Οταν όμως πλησίασε, κατάλαβε ότι πρόκειται για αυτοκίνητο και ενημέρωσε την αστυνομία.

Όσον αφορά στις έρευνες, για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας. 

Στο μεταξύ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα διαπίστωσε ότι ο θάνατος των δύο ανδρών οφείλεται σε πνιγμό.