Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη- «Κλείδωσε» η αυτοκτονία

2015-05-24 12:50

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη προκύπτουν από τα νέα δεδομένα που έφεραν στο φως οι έρευνες του εισαγγελέα και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Από την συνολική εικόνα των ερευνών στον τόπο που βρέθηκε το σώμα του άτυχου φοιτητή και την Ιατροδικαστική υπηρεσία Ιωαννίνων, «κλείδωσε» η εκδοχή της αυτοχειρίας, ενώ οι αστυνομικοί αφού ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των συμφοιτητών του Βαγγέλη, που εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Επιπλέον, ο συνεργάτης της εκπομπής Φως στο Τούνελ Βασίλης Σιώμος από τα Γιάννενα αναφέρει ότι η νέα Διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από συνεδρίαση των καθηγητών, προχώρησε σε μια απλή επίπληξη προς την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη.

Συγκεκριμένα η «τιμωρία» τους ήταν η εξής σύσταση: «Παιδιά θα πρέπει να είστε καλοί μαθητές, να μην πειράζετε τους συμφοιτητές σας, να διαβάζετε, να έχετε άψογη συμπεριφορά».

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή και ο θείος του είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η μητέρα επικοινώνησε με τη Διευθύντρια της Σχολής όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της συνεδρίασης και εκείνη της απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.