Νίκος Βούτσης: «Πού έχω μπλέξει ρε πο@στη. Τι κωλ@γεροι είναι αυτοί ρε μαλ@κα»!

2016-06-01 11:40

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)

Στην «γκάφα» του μικροφώνου που έχει ξεχαστεί ανοιχτό υπέπεσε για μία ακόμη φορά ο Νίκος Βούτσης, με αποτέλεσμα να ακούσουν οι παριστάμενοι εκφράσεις που μόνο στο κοινοβούλιο δεν αρμόζουν.

Το «επεισόδιο» έγινε στο τέλος της Διάσκεψης των Προέδρων, για τη σύνθεση του ΔΣ του ΑΣΕΠ, όταν ο πρόεδρος της Βουλής ακούστηκε να λέει- πιστεύοντας προφανώς ότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό: «Πού έχω μπλέξει ρε π@@στη. Τι κ@@@γεροι είναι αυτοί ρε μ@@@κα»!

Δεν είναι γνωστό για ποιον προορίζονταν αυτοί οι χαρακτηρισμοί, αν και αρκετοί από τους παριστάμενους συνέδεσαν αυτό το απίστευτο ολίσθημα του κ. Βούτση με την ένσταση που είχε εκφράσει αμέσως πριν ο Γιάννης Τραγάκης, επί της ψηφοφορίας.

Ομως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον περασμένο Νοέμβριο για παράδειγμα, συζητώντας με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ΔΕΚΟ- και όντας βέβαιος ότι το κανάλι της Βουλής δεν μετέδιδε ακόμη ήχο- αποκάλυψε έναν απόρρητο διάλογο που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.Πηγή: iefimerida.gr