Ο 3ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης έρχεται-Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00

2015-03-21 11:40

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, σας προσκαλούμε την  Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας, όπου θα αναγγελθεί η διεξαγωγή του 3ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση των καλύτερων στιγμών του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης και ενημέρωση για τις συνθήκες διεξαγωγής και οργάνωσης της ακόμη καλύτερης συνέχειάς του!

Ο 3ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης έρχεται!!

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή


ΠΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:
Μετά την ανακοίνωση του ποδηλατικού άθλου στα βουνά της Ρούμελης θα ακολουθήσει και η έγγραφη υποβολή δηλώσεων συμμετοχής!!!

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης αποτελεί πλέον μία ετήσια αθλητική γιορτή για την ορεινή ποδηλασία που φέρει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής.
Οι έννοιες του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Χορηγίας οδήγησαν σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά των διαδρομών, στην επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και βασικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να διατηρηθεί το πνεύμα του Άθλου, που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.
Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του 3ου Άθλου ξεκινά με σκοπό τη διεξαγωγή μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και θα προσφέρει νέες αξέχαστες εμπειρίες συντροφικότητας και εξερεύνησης πανέμορφων περιοχών!
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 3ου Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης!

 4-5-6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η διαδρομή και λεπτομέρειες για τον 3ο Ποδηλατικό άθλο θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας  την Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00

Ετοιμαστείτε για τον 3ο Ποδηλατικό Άθλο στα Βουνά της Ρούμελης!