Ο Δημήτρης Λιάγκας με τον Θύμιο Παπαευθυμίου για τον Δήμο Μακρακώμης

2019-04-24 15:28

Ανέκαθεν υπήρχε βαθιά ριζωμένη μέσα μου η σκέψη πως η δυναμική της αποκέντρωσης και κατ’ επέκταση η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμός, είναι στοιχεία που εάν συνδυαστούν με σχέδιο, οργάνωση και σωστό πλάνο δύνανται να αποτελέσουν τον κρίσιμο σταθμό όπου οι ιδέες και το όραμα του καθενός θα μεταφράζονται σε αποτελέσματα και έργα.
Όλο αυτό δεν παρέμεινε απλά μια σκέψη, αλλά συνέβαλε καθοριστικά στην απόφασή μου να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Μακρακώμης με την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», μια παράταξη η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο, ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να δουλέψουν σκληρά για το κοινό καλό. Προεξέχων σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Θύμιος Παπαευθυμίου που έχει αποδείξει επανειλημμένα πως μπορεί να τα καταφέρει καλά ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, μιας και ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου τα δύσκολα χρόνια της γενικότερης οικονομικής κρίσης, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο!

Το χρωστάμε στον τόπο μας και πρωτίστως στους ίδιους μας τους εαυτούς!

Με εκτίμηση,

Λιάγκας Δημήτριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Μακρακώμης

Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία

 

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Σπερχειάδα το 1992, όπου και κατοικώ μόνιμα.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ), ενώ φέτος ολοκληρώνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) με τίτλο “Περιβάλλον & Ανάπτυξη”.

Εδώ και ένα χρόνο δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή. Εργάστηκα αρχικά σε εταιρεία ειδική σε θέματα Διαχείρισης Υγρών Αποβλήτων, ενώ πλέον εργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης στη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (ΔΠΚΕ) της ΔΕΔΔΗΕ