Ο Π. Κοντογεώργος ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν μετά το τροχαίο του γιού του

2018-01-11 12:54

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας των δύο νεαρών που είχαν το σοβαρό τροχαίο τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα (8/1/18) ανάμεσα σε Καστρί και Ζηλευτό στο ύψος του Προφήτη Ηλία.

Παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους, η πορεία της υγείας τους εξελίχθηκε πολύ καλά παίρνοντας εξιτήριο από το Νοσοκομείο για να συνεχίσουν να αναρρώνουν στα σπίτια τους κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Για την περιπέτεια του γιου του Γιάννη που ήταν ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ο πατέρας . Δημοτικός Σύμβουλος, Πάνος Κοντογεώργος, έχει να σημειώσει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που «με τη βοήθεια του Θεού» έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να σωθούν τα παιδιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

”Ο Γιάννης ( γιος μου ) και ο Κώστας επέστρεψαν σπίτια τους μετά την πρόσφατη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα που είχαν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο δρόμο Μακρακώμης – Λαμίας.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω αρκετό κόσμο που μας επέτρεψαν να «χαρούμε» αυτή τη στιγμή, αλλά και να φανεί ότι, σε δύσκολες εποχές με φοβερά οικονομικά προβλήματα, υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που επιτελούν το καθήκον τους στο ακέραιο με κίνδυνο ακόμη και τη δική τους υγεία. Ξεκινώντας από τους συναδέλφους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας και της Τροχαίας Λαμίας που έσπευσαν στο σημείο, το ΕΚΑΒ Μακρακώμης που πήγαν τα παιδιά στο μικρότερο δυνατό χρόνο στο Νοσοκομείο (πετώντας το ασθενοφόρο ) και απέδειξαν πόσο πολύτιμη είναι η λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης .

Τον διερχόμενο οδηγό κ. Αλοίμονο ο οποίος όχι απλά σταμάτησε να βοηθήσει αλλά ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά για να προστατέψει τους τραυματίες ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, όπως κι άλλοι διερχόμενοι.

 

Στο Νοσοκομείο Λαμίας στα Επείγοντα, η εφημερεύουσα ιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου, αλλά και όλο το προσωπικό βάρδιας, που περίμεναν στην είσοδο το ασθενοφόρο. Ακολούθως τους χειρουργούς ιατρούς κκ Μύτη, Παπαπέτρου, Λιάκο και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για την αποκατάσταση των τραυματιών. Όταν ακούμε και διαβάζουμε όλοι για τα μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, η προσπάθειά και η επαγγελματική τους επάρκεια και ευσυνειδησία, πρέπει να καταδεικνύεται ως ελάχιστη ηθική επιβράβευση….”