Ο πατέρας σκότωσε την 4χρονη Άννυ και την τεμάχισε Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

2015-05-04 22:38

- Ο 27χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του
- Η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα, μετά την κατάθεση που έδωσε ο φίλος του στη Βουλγαρία
- Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε δείγμα αίματος στο σπίτι του επί της Μιχαήλ Βόδα
- Δικηγόρος γονέων στο NewsIt: "Θέλω να βάλω τα κλάματα. Πηγαίνω να μιλήσω με τη μητέρα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει"

Με τις χειρότερες αποκαλύψεις λύθηκε το μυστήριο εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα! Ιδιαιτέρως σοκαριστικό το γεγονός της απόκρυψης του πτώματος του παιδιού, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τεμαχισμό!

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, αφού το τεμάχισε, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι είχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε '”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας.

Λίγο πριν από τη σύλληψη του πατέρα, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε αίμα σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα.

Συντετριμμένος ο δικηγόρος αποκαλύπτει γιατί σκότωσε ο πατέρας την κόρη του

Η πρώτη αντίδραση στο NewsIt του δικηγόρου, Σταύρου Γεωργίου, που είχε αναλάβει τους γονείς ήταν “Θέλω να βάλω τα κλάματα. Πηγαίνω να μιλήσω με τη μητέρα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει".

Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ μίλησε στους δημοσιογράφους για την τραγική κατάληξη, αλλά και για τις φρικαλεότητες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου "είναι τραγική η εικόνα της μητέρας, ηταν τραγική η επικοινωνία με τους γονείς της μητέρας στη Βουλγαρία, δε μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι το παιδί είναι νεκρό.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος δεν λέγονται όπως ειπώθηκαν από τους αστυνομικούς στην μητέρα.

Στο ερώτημα τι ακριβώς ομολόγησε ο πατέρας ο κύριος Γεωργίου απάντησε "ότι δολοφόνησε το παιδί από ζήλια προς τη μητέρα γιατί αγαπούσε το παιδί περισσότερο από εκείνον
".

Στο ερώτημα αν ξέρουμε πως εξαφάνισε το πτώμα ο δικηγόρος απάντησε "δεν ξέρουμε αν εξαφάνισε το πτώμα, κατεβαίνουν από τη Βουλγαρία οι δικοί της (της μητέρας). Ελπίζουν ότι θα βρούμε σώμα να θάψουν.

Στην επισήμανση δημοσιογράφων ότι δε θα βρεθεί σορός ο κύριος Γεωργίου απάντησε συντετριμμένος "επιτρέψτε μου ουτε αυτό να μην μπορώ να δεχθώ". Στο ερώτημα αν η μάνα έχει μάθει ότι το παιδί τεμαχίστηκε ο δικηγόρος γνέφει το κεφάλι του καταφατικά και στο ερώτημα αν ξέρει και την σκληρή συνέχεια, λέει ότι η μάνα δεν έχει μάθει κάτι άλλο.

Σήμερα η μάνα ενημερώθηκε για την εξέλιξη, δεν ήρθε σε επαφή με τον πατέρα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστώ έναν τέτοιο αδίκημα.

Στο ερώτημα αν η μάνα νοιώθει ενοχές που κάλυπτε τον πατέρα τόσες μέρες ο κύριος Γεωργίου απάντησε "η μάνα πιστεύει ότι το παιδί είναι στο χαμόγελο του παιδιού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος.

Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.