ΟΠΕΚΑ: Παράταση για αιτήσεις σε Κοινωνικό Τουρισμό και Αγροτική Εστία

2018-06-08 16:57

Παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 18/6/2018 η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των Δικαιούχων και των Παρόχων/Επιχειρηματιών για τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας ΛΑΕ (εκτός του Προγράμματος Παιδικών Κατασκηνώσεων) έτους 2018, που έληγε την ερχόμενη Δευτέρα ,11/6/2018.

Η παράταση δεν ισχύει για το Πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων, καθώς εκεί η υποβολή αιτήσεων λήγει κανονικά την Δευτέρα 11/6/2018, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Η παράταση δόθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) καθώς προέκυψε πρόβλημα με την ηλεκτρονική εφαρμογή στην οποία υποβάλλονταν οι αιτήσεις για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας. Κρίθηκε λοιπόν απαραίτητο να δοθεί αυτή η ολιγοήμερη παράταση για να μην υπάρξουν ασφαλισμένοι ή συνταξιούχοι αγρότες, που ενώ ήθελαν να συμμετάσχουν στα προγράμματα, δεν μπορούσαν λόγω τεχνικού προβλήματος με το σύστημα υποβολής αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανωτέρω Πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr).