Π.Κοντογεώργος: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ.

2018-05-12 09:31

Επανέρχεται στο θέμα τού φθαρμένου ελαστικού τού απορριματοφόρου ο ανεξαρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Π.Κοντογεώργος:


"Σχετικά με το Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μακρακώμης ως και στο portal sperchios.com, ως απάντηση στην αναφορά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού μου στο Facebook, για τα φθαρμένα ελαστικά που φέρει απορριμματοφόρο και αναφέρει ότι «μετά από έλεγχο αρμόδιου συνεργείου καθώς επίσης και την μαρτυρία του οδηγού, μας διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για επιφανειακές βλάβες 2εκ. περίπου και όχι όπως το παρουσιάζει στην μεγεθυμένη φωτογραφία του, για ευνόητους λόγους.
Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι αεροστεγή (χωρίς σαμπρέλα) και αν το άνοιγμα ήταν όπως ψευδώς παρουσιάζεται, το όχημα θα ήταν σε ακινησία» έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Οι φωτογραφίες και το βίντεο μιλούν από μόνες τους, δε νομίζω ότι κανένας δημότης ή επαγγελματίας αυτοκινητιστής θα άφηνε το δικό του όχημα σε αυτή την κατάσταση.

2. Έχει γίνει ζουμ (όχι μεγέθυνση) απλά για να μπορέσουν οι χρήστες του διαδικτύου να δουν καθαρά ότι πετάγονται σύρματα μέσα από το ελαστικό.

3. Δεν σημαίνει ότι επειδή το απορριμματοφόρο είναι λειτουργικό για την αποκομιδή των σκουπιδιών ότι είναι και ασφαλές.

4. Κύριε Δήμαρχε τις ζωές των υπαλλήλων που χρησιμοποιούν το όχημα αλλά και των Δημοτών τις μετράς με το πόσα εκατοστά είναι φθαρμένα τα ελαστικά;

Στο τέλος θα ήθελα να πω ότι αν ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θέλει να απαντήσει προσωπικά σε εμένα έπρεπε να το κάνει με άλλο τρόπο και όχι μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Μακρακώμης!!

Εγώ δεν κατηγόρησα τον Δήμο και τους υπαλλήλους του που με συγκεκριμένα μέσα και πόρους προσπαθούν για το καλύτερο των Δημοτών μας αλλά τη Δημοτική Αρχή για την αμέλειά της!!
Αν είχατε ευθιξία θα έπρεπε να βγάλετε Δελτίο Τύπου και να αναφέρετε ότι λόγω φθαρμένων ελαστικών θα θέσετε σε  ακινησία το συγκεκριμένο όχημα και να ζητήσετε συγγνώμη από τους Δημότες αντ’ αυτού όπως φαίνεται και στο σημερινό βίντεο εκτός από τα σύρματα που εξέχουν από το φθαρμένο ελαστικό φαίνεται και το θράσος να βγάλετε το όχημα για την αποκομιδή των σκουπιδιών παρά την ισχυρή βροχόπτωση και χωρίς να αναλογιστείτε την ολισθηρότητα των δρόμων!!
Για ότι συμβεί είστε πλέον υπεύθυνοι και θα ενημερωθούν και οι αρχές για έλενχο του αυτοκινήτου"