Πάνος Κοντογεώργος: Ντιν νταν, ντιν νταν «χτύπησε» κι ο …σπιρτό-ζος Ντάνης…!

2015-05-05 16:26

Αργησε λίγες μέρες μέχρι να …αναλύσει την πρόσφατη ανοιχτή επιστολή αποχώρησής μου από την παράταξη «Νέα Σελίδα» του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης, αλλά -έστω και αργά- ο πολυγραφότατος κύριος Ντάνης «χτύπησε» μόλις χτες!
Ως άλλη «φωνή της συνειδήσεως» του προαναφερθέντος φυλλοροούντος συνδυασμού, ο συνταξιούχος λογιστής των ξενοδοχείων που αυτοαποκαλείται «οικονομολόγος» (!), δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για όσα πρωτοφανή και απαράδεκτα συμβαίνουν στο Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης.
Θέλω να πιστεύω, ότι η καθυστέρησή του αυτή στο …ξεδίπλωμα της βαθυστόχαστης ανάλυσής του σε σχέση με την επιστολή μου, οφειλόταν στο γεγονός ότι μετρούσε μία προς μία τις λέξεις της επιστολής, ως λογιστής άλλωστε ο ίδιος τόσα χρόνια!
Απεφάνθη λοιπόν, ότι η επιστολή μου εμπεριείχε συνολικά 733 λέξεις, αλλά και ότι «δεν προξένησε καμία εντύπωση στους Μακρακωμίτες» η ανεξαρτητοποίησή μου…
Θα ήθελα να σταθώ μόνο σε αυτό (γιατί όλα τα άλλα αποτελούν παιδαριώδη, φτηνά λογιστικά σοφίσματα) και να τον ενημερώσω, ότι το ενδιαφέρον των δημοτών για την επιστολή μου ήταν τόσο …αδιάφορο κατά τον κύριο Ντάνη, που διαβάστηκε από περισσότερους από 7.200 αναγνώστες των τοπικών ιστοσελίδων στις οποίες δημοσιεύτηκε…! ( Tα στοιχεία στην δαιθεσή του.)
Εξαίρεση βέβαια αποτέλεσε το «Σπίρτο» του κ. Ντάνη, το οποίο άλλωστε, έχει αναγνωσιμότητα …υπό εχεμύθεια!
Επιπροσθέτως, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η επιστολή μου ουδόλως απευθυνόταν προς τον κ. Ντάνη, του οποίου τις απόψεις τις γνωρίζουν καλά οι δημότες της Μακρακώμης -περιποιώντας του αντίστοιχη τιμή όταν τους ζητά την ψήφο τους- αλλά σε νοήμονες και χωρίς παρωπίδες πολίτες.
Πάντως, τον ευχαριστώ που μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μου, έστω και με μπακαλο-λογιστική προσέγγιση...
Θα τον έχω υπόψη μου όταν χρειαστώ στατιστικολόγο!
Θα του συνιστούσα ωστόσο, να δείχνει τον ίδιο λογιστικό ζήλο και για τα οικονομικά του Δήμου Μακρακώμης, έστω και από τη θέση του πολίτη-παρατηρητή, μιας και δεν έχει κατορθώσει ακόμα να εκπροσωπήσει τους πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο… Ευτυχώς…

 Πάνος Κοντογεώργος