Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα στο Καστρί στη Δυτική Φθιώτιδα

2020-11-02 19:32

Στον οικισμό Παλιούρι στο Καστρί του Δήμου Μακρακώμης βρέθηκαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός,ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Καραγιάννης και Ηλίας Κυρμανίδης, καί ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής,γιά την παράδοση στην κυκλοφορία της νέας γέφυρας συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ

Ένα ακόμα έργο υποδομής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ολοκληρώθηκε 

Η νέα μεταλλική γέφυρα στο Παλιούρι προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ,που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,παραδόθηκε επίσημα σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 το πρωί στην κυκλοφορία.

«Ο Σπερχειός δεν πρέπει να μας χωρίζει, αλλά να μας ενώνει. Έτσι σήμερα παραδίδουμε ένα έργο που ενώνει. Η νέα γέφυρα Καστρίου είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των διερχομένων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδας και παρέχει  άνετη και ασφαλή μετακίνηση προς την κοιλάδα του Σπερχειού. Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς μετακινήσεις!»,  ήταν η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης σημειώνει:

"Ολοκληρώσαμε και παραλάβαμε σήμερα ένα ακόμη σημαντικό έργο διασύνδεσης!

Η νέα γέφυρα Παλιουρίου στο Καστρί του Δήμου Μακρακώμης, έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των διερχομένων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδας και παρέχει άνετη και ασφαλή μετακίνηση προς την κοιλάδα του Σπερχειού.Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς μετακινήσεις "

Στο ίδιο μήκος κύματος καί η ανάρτηση τού Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανίδη πού δεν κρύβει την ικανοποίησή του πού η δέσμευσή του τον περασμένο Απρίλιο σήμερα υλοποιήθηκε:

"Στις 4 Απριλίου (κόντρα στις «Κασσάνδρες») είχαμε δεσμευτεί ότι το πολύπαθο έργο της νέας γέφυρας «Παληούρι - Καστρί» με προϋπολογισμό 1.000.000 € θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος του χρόνου.
Σήμερα την παραδώσαμε σε χρήση!!"