ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ - Άρθρο τού Φαήλου Κρανιδιώτη

2016-08-11 23:57

Διάβασα απίθανες μπούρδες κατά των όπλων, της σκοποβολής κλπ από διάφορους γκραν αριστερούς και χαζοφιλελέφτ, που υποθέτω δίνουν Barbie στους γιους τους για να παίξουν. και τους διαβάζουν για παραμύθια τα ξεράσματα του "Κορτώ", πως τον λένε, ενώ παράλληλα τους μαθαίνουν πως είναι καλό να πετάνε μολότωφ και πέτρες σε "μπάτσους" και "φασίστες", δηλαδή σε όλους τους άλλους.
Τα όπλα είναι εργαλεία. Με αυτά φυλάς την Πατρίδα σου, το σπίτι και την οικογένεια σου ή ληστεύεις τράπεζες, καθαρίζεις πολιτικούς αντιπάλους, πουλάς προστασία και σκοτώνεις πχ τον αδερφό σου.
Από μόνα τους δεν βλάπτουν κανέναν, όπως δεν βλάπτουν τα τσεκούρια, τα γαλλικά κλειδιά, οι σιδηρολοστοί. Μπορείς όμως και με αυτά να ανοίξεις κεφάλια. Δεν τα απαγόρευσε κανείς.
Άλλος κανόνας είναι πως οι παράνομοι έβρισκαν, βρίσκουν και πάντα θα βρίσκουν εύκολα όπλα. Στην πιάτσα ακόμη γυρίζουν χιλιάδες καλάσνικοφ από τις παραβιασμένες αλβανικές στρατιωτικές αποθήκες της εξέγερσης του 1997. Οι νομοταγείς πολίτες όχι, διότι απλούστατα είναι ...νομοταγείς.
Γενικά, αυτός που θέλει να σκοτώσει έχει άφθονα μέσα, που κυκλοφορούν σε σπίτια, χωράφια, συνεργεία κλπ για να το κάνει κι αν αποφασίσει να παρανομήσει θα πληρώσει και θα βρει εύκολα ό,τι όπλο του κάνει κέφι.
Θα σας σοκάρω αλλά τα κανονικά αγόρια κι οι κανονικοί άντρες αγαπούν τα όπλα, όπως και μερικά κορίτσια. Και θα τα αγαπούν πάντα. Είναι βασικό γονιδιακό ένστικτο. Γιατί ακόμη στα γονίδια μας είμαστε κυνηγοί και πολεμιστές. Γι' αυτό κιόλας στην πλειοψηφία μας πάει γάντι η στρατιωτική ζωή και έχουμε ενάμιση εκατομμύριο κυνηγετικά όπλα, με κατόχους που συχνά δεν έχουν πυροβολήσει ούτε σπουργίτι.
Παρά την υστερία της πολιτικής ορθότητας και την υπερπροβολή ψυχανώμαλων περιθωριακών προτύπων τα μικρά αγόρια πάντα θα παίζουν πόλεμο, θα αγαπούν τα ψεύτικα όπλα κι ακόμη πιο πολύ τα αληθινά. Υπάρχουν κι αυτά που παίζουν τις λίλιζες, να 'ναι πάντα καλά κι ο Θεός να τα φυλάει κι αυτά αλλά επειδή έχει άλλες δουλειές, τα φυλάνε κι αυτά μαζί με την Πατρίδα, όταν μεγαλώσουν, τα υπόλοιπα αγόρια που αγαπούν τα όπλα.
Η βία είναι κομμάτι της πανάρχαιης Ιστορίας του ανθρώπου και τα όπλα εργαλεία της. Απλά στην εξέλιξη μας συγκροτήσαμε κράτος, νόμους, εκχωρήσαμε το μονοπώλιο της βίας στα νόμιμα όργανα - Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας - της δημοκρατικής Πολιτείας κι οι πολίτες κρατήσαμε μόνο το δικαίωμα της νόμιμης άμυνας και της προάσπισης της δημοκρατίας, εάν παραβιαστεί και της εδαφικής ακεραιότητας εάν καταληφθεί η χώρα από εχθρό.
Πιστεύω λοιπόν στην ελεύθερη νόμιμη οπλοφορία, κατόπιν αληθινής ψυχιατρικής εξέτασης και εκπαίδευσης στον χειρισμό τους.
Είμαι υπέρ της παλλαϊκής άμυνας και της διεύρυνσης της κατοχής πολεμικών όπλων και πυρομαχικών από Εφέδρους σε ΟΛΗ την χώρα, ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει μια τεράστια ένοπλη δύναμη που θα μπορεί να κινητοποιηθεί σε ακαριαίο χρόνο.
Το κάνουν η Ελβετία και το Ισραήλ που είναι πιο σοβαρές χώρες από το κράτος του Καρανίκα.
Είμαι υπέρ της κατοχής πολεμικών όπλων για αθλητικούς λόγους και της ενθάρρυνσης απόκτησης τους, με αλλαγή της νομοθεσίας, ώστε η χώρα να προετοιμάζει από την εφηβεία τα παιδιά για την στρατιωτική ζωή, να τα κάνει, αγόρια και κορίτσια, άριστους σκοπευτές. Η σκοποβολή είναι υγιής δραστηριότητα, υγιέστερη από το να διαβάζεις "Αυγή", παρακμιακούς ψευτοδιανοούμενους και να μαθαίνεις να μισείς την Πατρίδα σου από γενίτσαρους και πουλημένα τομάρια.
Είμαι υπέρ της εισαγωγής ουσιαστικής στρατιωτικής εκπαίδευσης στα σχολεία, υπό μορφή πχ υποχρεωτικής κατασκήνωσης, που θα εξοικειώνει τα παιδιά με την στρατιωτική ζωή και θα τα μαθαίνει να χρησιμοποιούν και να σέβονται τα όπλα, με διαγωνιστικές ασκήσεις και βολές.
Είμαι υπέρ της κατεδάφισης του ψευτοκουλτουριάρικου διεθνιστικού μοντέλου, που από την μια ευαγγελίζεται "αντιμιλιταρισμό" κι από την άλλη προτρέπει σε βία κατά της ίδιας της Πατρίδας, της Εκκλησίας, της δημόσιας περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας και ζωής κρατικών οργάνων και πολιτικών αντιπάλων.
Είμαι υπέρ της συντεταγμένης και πειθαρχημένης εμφύσησης της αγάπης για την Πατρίδα και την εθνική ταυτότητα, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα όπλα, για τον σεβασμό στον νόμο, στην ανθρώπινη ζωή, στην δημόσια και ιδιωτική περιουσία, από τον παιδικό σταθμό ως και το Πανεπιστήμιο.
Απλά και δοκιμασμένα πράγματα.