«Πες την αλήθεια ρε! Τα παλικάρια λένε την αλήθεια», φώναζαν στον δολοφόνο της Θώμης Κουμπούρα [βίντεο]

2017-01-03 19:32

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο φερόμενος ως δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα. Μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Ξέσπασε το ένα από τα δυο αδέλφια της Θώμης Κουμπούρα όταν είδε τον φερόμενο ως δολοφόνο της αδελφής του, να τον κατεβάζουν από τα δικαστήρια Λαμίας και να τον οδηγούν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

Λίγο πριν, ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας ζήτησε και πήρε για δεύτερη φορά προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, τελικά, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το Lamiareport, τα δυο αδέλφια της Θώμης, μαζί με τον συνήγορο Θέμη Σοφό, ήταν στο πεζοδρόμιο, κάτω από τα δικαστήρια, λίγα μέτρα πιο πέρα. Ο Κώστας που γνώριζε καλύτερα τον 39χρονο έτρεξε οργισμένος προς το μέρος του, φωνάζοντας «Ρε, τα παλικάρια λένε την αλήθεια, ρε... Ρε Μπαλαντίνα... πες την αλήθεια, ρε!».

Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και άλλοι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Δείτε το βίντεο:

Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας έφτασε στα δικαστήρια μισή ώρα νωρίτερα και παρέμεινε για λίγα λεπτά, αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.