Προφυλακίστηκαν οι τρείς δράστες της δολοφονίας του 75χρονου στον Καραβόμυλο

2015-12-18 19:11

Κατά πάσα πιθανότητα θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού  η 31χρονη γυναίκα και οι δύο 42χρονοι άνδρες που κατηγορούνται ότι με κίνητρο την ληστεία δολοφόνησαν ένα 75χρονο και ανάπηρο, κάτοικο εν ζωή Καραβόμυλου Στυλίδας τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου 2015.
Ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση τους-προσωρινή κράτηση- σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας μέχρι τον ορισμό της δίκης μέσα στο προσεχές 18μηνο.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι και ειδικότερα ο σύντροφος της 31χρονης έδειξε τόσο κατά την μεταγωγή του στο δικαστικό μέγαρο όσο και κατά την αποχώρηση του απόλυτα ψύχραιμος και επιχείρησε να περάσει την άποψη του ότι αυτός ευθύνεται για όλα,αυτός σκότωσε το θύμα και γενικά ομολόγησε ότι είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας προκειμένου να εκδικηθεί τον ηλικιωμένο γιατί είχε επιχειρήσει να επιτεθεί σεξουαλικά στην 4χρονη κόρη του!
Την τελευταία στιγμή και πιθανόν καθ΄ υπόδειξη η 31χρονη εξέφρασε το λάθος της γιατί αντί όπως δήλωσε να πάει στο σπίτι του θύματος, έπρεπε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του.
Δεν το έπραξε βέβαια και συμμετείχε στην τέλεση του εγκλήματος.
Ο τρίτος των κατηγορουμένων δήλωσε ότι είναι αθώος και πήγε για παρέα μαζί με το ζευγάρι στον Καραβόμυλο, δεν είχε καμία συμμετοχή στην δολοφονία κάτι που οι συγγενείς του θύματος αμφισβητούν και πιστεύουν ότι το έγκλημα ήταν προϊόν συμμετοχής σε αυτό και των τριών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συμπτωματικά "αντίπαλες" επαγγελματικά στην υπόθεση είναι δυο γυναίκες δικηγόροι (εξαδελφές) Νάντια Γώγουλου υπεράσπιση των δύο από τους τρείς κατηγορούμενους και Κωνσταντίνα Π. Γώγουλου δικηγόρος εκ μέρους της οικογένειας του θύματος
Είναι χαρακτηριστική η θέση .της Κωνσταντίνας Γώγουλου η οποία δήλωσε ότι κατηγορούμενοι και συνήγοροι έχουν κάθε δικαίωμα να χαράσσουν την υπερασπιστική τους γραμμή αλλά μέσα στα όρια της δεοντολογίας και της ευπρέπειας χωρίς υπερβολές και αιτιάσεις που προσβάλουν την ηθική και την τιμή του νεκρού.

 

lamiafm1.gr