Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας - Βίντεο

2018-04-16 20:40

Πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για την περίοδο 2017-18, αναδείχθηκε η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας το απόγευμα της Κυριακής 15 Απριλίου στο γήπεδο Σπερχειάδας

Αντίπαλός της στο τελευταίο παιχνίδι  βρέθηκε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσούς την οποία νίκησε με 2-0

Μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της χρονιάς ακολούθησε η τελετή απονομή μεταλίων καί τού κυπέλου.

Παρόντα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Φθιώτιδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Σακελλάρη, όπως και ο δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου, οι οποίοι απένειμαν τα μετάλλια στους πρωταθλητές παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Σπερχειάδας.

Απόλυτα ικανοποημένοι απ' το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία δήλωσαν ο πρόεδρος Θάνος Κύρκος ο προπονητής Δημήτρης  Πιτσίκας και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης.

Για την ιστορία οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας: (Δημήτρης Πιτσίκας) Βλάχος, Ντόβας, Βασιλειάδης(52΄ Ιωάννου), Βλαχογιάννης, Παππάς, Ζαχαρόπουλος(64΄ Αλατάς), Αντωνόπουλος, Σαραντζής(49΄ Τρούμπουλος), Φλέγγας, Αντωνίου(52΄ Λάιος), Δρόσος.

Αναγέννηση Γιαννιτσούς: (Δημήτρης Λιτοσελίτης)  Μπρίκης, Θεοχάρης, Κιούσης, Δερνίκας Χ, Παρασκευιώτης, Σούλι, Θεοχάρης, Γεωργίου, Κατσής, Δερνίκας Ε, Μπισμπιγιάννης.

Δείτε το βίντεο, με τα δύο γκολ τού αγώνα,την απονομή καί τούς πανηγυρισμούς όπως καταγράφηκαν από την κάμερα τού Σπερχειός OnLine