Σάββατο 13 Μαΐου 2017: LIFE RUN - Αγώνας Δρόμου 4 καί 8 Χιλιομέτρων

2017-04-21 12:46

Με την Υποστήριξη & τη Συνεργασία:

 

•Κοινωφελές Ίδρυμα «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ν. ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ»

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων

Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων

Ελληνική Αθλητιατρική Εταιρείας Ιατρών Αγώνων

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Πειραιά

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ “LIFE RUN

 

     Σας παραθέτουμε την Επίσημη Προκήρυξη του Αγώνα, η οποία προβλέπει με ακρίβεια τους όρους, τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, διεξαγωγής του αγώνα και της συμμετοχής των δρομέων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Απογευματινό Αγώνα Δρόμου “LIFE RUN”.

 

Χρόνος Διεξαγωγής: Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ, του Ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν.  Διομήδους”, Ιερά Οδός 401, στο Χαϊδάρι.

 

Αποστάσεις και Κατηγορίες του Αγώνα: Στον αγώνα, οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε μία από τις ακόλουθες δύο διαδρομές:

α ) Δρόμος  απόστασης 4 χιλιομέτρων β ) Δρόμος απόστασης 8 χιλιομέτρων

Οι αποστάσεις  των 4 και 8 χιλιομέτρων περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

1η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης τεσσάρων (4) χιλιομέτρων
2η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης τεσσάρων (4) χιλιομέτρων

3η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης οκτώ (8) χιλιομέτρων

4η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης οκτώ (8) χιλιομέτρων

5η κατηγορία Ομαδικής Συμμετοχής Γυναικών & Ανδρών: δρόμος απόστασης οκτώ (8) χιλιομέτρων.

 

Συγκέντρωση Δρομέων: Σημείο συγκέντρωσης των δρομέων, ορίζεται ο χώρος του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ του Ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν.  Διομήδους”, την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα από τις 14.30.

 

Εκκίνηση και Τερματισμός Αγώνα: Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αποστάσεων 4 & 8 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό σημείο του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ, στο Χαϊδάρι.

 

Ώρες Εκκίνησης Αγωνισμάτων: Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 4 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.00.

 

Δικαίωμα συμμετοχής: Στους δρόμους απόστασης 4 & 8 χιλιομέτρων , έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μέλη γυμναστηρίων, ερασιτέχνες δρομείς και δρομείς οι οποίοι ανήκουν σε οργανωμένα σωματεία

 

Ατομική ευθύνη των Δρομέων: Οι δρομείς, θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη και μόνον αφού υπογράψουν σχετική δήλωση, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους στον αγώνα, η οποία απαλλάσσει τους διοργανωτές, από ενδεχόμενες οργανικές επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ή και μετά την αγωνιστική τους προσπάθεια.

 

Κανονισμοί Αγώνα: Στους δρόμους απόστασης 4 & 8  χιλιομέτρων, ισχύουν οι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

 

Σταθμοί διάθεσης νερού: Στους δρομείς, θα διατίθεται νερό στο 2 χιλιόμετρο του δρόμου απόστασης 4 χιλιομέτρων και στο 4 χιλιόμετρο του δρόμου απόστασης 8 χιλιομέτρων, καθώς και στο σημείο τερματισμού.

 

Απονομές Επάθλων: Στους 3 πρώτους νικητές της κάθε μίας από τις 5 κατηγορίες, που περιλαμβάνει ο Αγώνας, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω, θα απονεμηθούν κύπελλο – μετάλλιο και δίπλωμα.

     Στους δεύτερους και τρίτους νικητές της κάθε μίας από τις 5 κατηγορίες, που περιλαμβάνει ο Αγώνας, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω, θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα.

     Για τον καθορισμό των 3 πρώτων ομάδων της 5ης κατηγορίας ομαδικής συμμετοχής γυναικών & ανδρών, θα χρησιμοποιηθεί η σειρά και ο χρόνος τερματισμού των 4 πρώτων δρομέων που θα τερματίσουν για κάθε ομάδα.

   Επίσης αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα του Αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν στον Αγώνα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα  θα δέχεται συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017. Οι δηλώσει συμμετοχής στους αγώνες 4 & 8 χιλιομέτρων , γίνονται δεκτές με τους ακόλουθους τρόπους:

 

1 ) Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.agonesdromou.gr (Πεδίο ΑΓΩΝΕΣ)

2 ) Με αποστολή αίτησης συμμετοχής στους αριθμούς Fax 2109713322 & 2109734341

3 ) Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής αυτοπροσώπως, σε 10  Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής, για τη διεύθυνση των οποίων μπορείτε να ενημερωθείτε, στο διαδικτυακό τόπο του Αγώνα www.agonesdromou.gr (ΠΕΔΙΟ ΑΓΩΝΕΣ) ή στα τηλέφωνα 2109765100 & 2109713665.

 

Απαραίτητα προσωπικά στοιχεία για τη δήλωση συμμετοχής: Προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η δήλωση συμμετοχής των δρομέων, θα πρέπει να συμπληρώσουν στο έντυπο της αίτησης για συμμετοχή, τα ακόλουθα στοιχεία: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, έτος γέννησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email και ΟΜΑΔΑ για ομαδικές συμμετοχές.

 

Παραλαβή υλικού: Οι δρομείς, οι οποίοι θα διεκπεραιώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, θα μπορούν να παραλάβουν το σάκο με το υλικό τους, την Πέμπτη και την Παρασκευή 11 & 12 Μαίου 2017, από 11.00 – 19.00, από τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 164, 1ος Όροφος, στη Δάφνη.

 

Παράβολο συμμετοχής στον Αγώνα: Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 4 & 8 χιλιομέτρων, ορίζεται στα δέκα (10) ευρώ. Οι δρομείς μπορούν να καταβάλουν το ποσό με τους εξής τρόπους:

 

α ) στον Τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στην ALPHA BANK, με αναγραφή του ονόματος του δρομέα.

Αριθμός λογαριασμού:  463 00 2001 0000 17

Αριθμός ΙΒΑΝ:  8701404630463002001000017

 

β ) Εάν εγγραφούν αυτοπροσώπως σε κάποιο Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής, από όπου θα παραλάβουν σχετική απόδειξη πληρωμής.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση παραλαβής του υλικού: Οι δρομείς, για να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα, απαραίτητα, πρέπει να φροντίσουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να παρουσιάσουν στη Γραμματεία του Αγώνα, είτε το καταθετήριο στην τράπεζα του παράβολου συμμετοχής ή την απόδειξη πληρωμής του παράβολου συμμετοχής σε κάποιο από τα Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής που προαναφέρουμε.

 

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των δρομέων: Όσοι από τους δρομείς θελήσουν να φυλάξουν τα προσωπικά τους αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να παραδώσουν την τσάντα η οποία θα έχει επικολλημένο στο εξωτερικό μέρος της τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα τους χορηγηθεί,  εντός του σάκου με το υλικό του αγώνα. Η παράδοση της τσάντας με τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων, μπορεί να γίνει στο σημείο φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των δρομέων, το οποίο θα λειτουργεί για την παραλαβή, το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα, από 15.00 έως 17.00, παραπλεύρως της Γραμματείας του Αγώνα.

Η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων θα γίνεται από το σημείο που τα παρέδωσαν και μόνο με την επίδειξη του επιστήθιου αριθμού συμμετοχής τους, στους υπεύθυνους φύλαξης και εφ’ όσον υπογράψουν για την παραλαβή της τσάντας τους.

Η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων στους δρομείς, θα αρχίσει 15’ μετά τον τερματισμό των πρώτων δρομέων της  κάθε απόστασης.

 

Παροχές στους Δρομείς: Κάθε δρομέας που θα συμμετέχει στον Αγώνα, θα έχει τις ακόλουθες παροχές:

 

· Σάκος με το υλικό του αγώνα ο οποίος θα περιέχει: επιστήθιο αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του Αγώνα,  τετράπτυχο πρόγραμμα του Αγώνα, τσάντα για τη φύλαξη προσωπικών αντικειμένων με αυτοκόλλητο αριθμό, ο οποίος θα συμπίπτει με τον επιστήθιο αριθμό συμμετοχής στον Αγώνα και φωτοτυπία του χάρτη της διαδρομής των αποστάσεων 4 & 8 χιλιομέτρων.

·          Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

·          Αναμνηστικό μετάλλιο του Αγώνα

·          Αναμνηστικό Δίπλωμα του Αγώνα

·          Εμφιαλωμένα νερά κατά τη διαδρομή του Αγώνα 

            και μετά τον τερματισμό.

·          Snack μετά τον τερματισμό

·          Μέριμνα για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών

            κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Μιχάλης Μηνούδης

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα