Σοκ: Μπήκε στην εφορία με τσεκούρι !! Σε κρίσιμη κατάσταση εφοριακός

2020-07-16 15:13

Αναστάτωση επικράτησε στην Κοζάνη καθώς, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ένας άνδρας εισέβαλε στην εφορία με τσεκούρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι άνδρας με τσεκούρι μπήκε στην Εφορία Κοζάνης και χτύπησε εφοριακούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το kozan.gr, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άντρας.

Ειδικότερα, το kozan.gr, επικαλούμενο πληροφορίες, αναφέρει για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών ότι σοβαρά είναι ένας άνδρας υπάλληλος (ηλικίας 50- 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης. Ο τραυματίας διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά «βαρύ». Την ίδια στιγμή η μία από τις άλλες δύο εργαζόμενες που τραυματίστηκε από την επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών,   φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ η τρίτη εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι. Υπάρχει και μία ακόμη εργαζόμενη τραυματίας (πολύ ελαφρά), ευτυχώς όμως η κατάστασή της φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον δράστη, τον οποίο εν συνεχεία συνέλαβε η αστυνομία.

Ο 45χρονος που μπήκε στη ΔΟΥ Κοζάνης και τραυμάτισε τέσσερις υπαλλήλους φαίνεται να είχε το τσεκούρι μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης.
Πηγή: iefimerida.gr