Σοκ: Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν 2 Έλληνες αθλητές στο Ρίο

2016-08-05 21:23

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έπεσε... βόμβα στην ελληνική αποστολή. Και αυτό διότι δύο Ελληνες αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δείγμα Ελληνίδας κολυμβήτριας βγήκε θετικό και μέχρι την εξέταση του δεύτερου δείγματος δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί επίσημα το όνομα της από τις Αρχές. Αυτή θα ήταν η δεύτερη Ολυμπιακή συμμετοχή της 26χρονης, αλλά αύριο θα αναχωρήσει για την Ελλάδα μέσω Ρώμης.

 

Της ζητήθηκε μάλιστα να αποχωρήσει άμεσα από το Ολυμπιακό Χωριό και απόψε θα μείνει σε ξενοδοχείο λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο σχετικός έλεγχος φέρεται να έγινε πριν την αναχώρηση της από την Ελλάδα για το Ρίο, ενώ το αποτέλεσμά του έχει γνωστοποιηθεί φυσικά στον αρχηγό της αποστολής, Ισίδωρο Κούβελο.

Το δεύτερο θετικό δείγμα, αφορά μέλος της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 7 Σεπτεμβρίου. Και αν και το δεύτερο δείγμα του είναι θετικό δεν θα ταξιδέψει καν για την Βραζιλία.

 

Πηγή: iefimerida.gr