Σοκ: Στα πρόθυρα του λουκέτου το νοσοκομείο Λαμίας

2016-11-01 08:44

Σοκ: Στα πρόθυρα του λουκέτου το νοσοκομείο Λαμίας -Δεν έχει αναισθησιολόγους

Στα πρόθυρα του λουκέτου είναι το νοσοκομείο Λαμίας - το μεγαλύτερο της Στερεάς Ελλάδας – όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου με ανακοίνωσή του.

Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι και έτσι δεν μπορεί να γίνει έστω και μια απλή επέμβαση.

Ουσιαστικά το νοσοκομείο Λαμίας αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει κανένα προγραμματισμένο χειρουργείο, αλλά ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό έκτακτο περιστατικό και να σώσει μια ζωή που κινδυνεύει, αφού όλα τα επείγοντα περιστατικά θα διακομίζονται πλέον στη Λάρισα.

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο Λαμίας παραδέχεται με κάθε επισημότητα και ο διοικητής Παναγιώτης Ζυγούρης στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης:

«Ενημερώνουμε ότι, τα χρόνια περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, δε δύνανται να αντιμετωπίζονται στο Γ.Ν. Λαμίας, από σήμερα μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, η οποία καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του Χειρουργείου του Νοσοκομείου μας. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, θα πρέπει να απευθύνονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. Τα επείγοντα περιστατικά, θα διακομίζονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας».