Σπερχειάδα: Έφυγε και άλλος Σύμβουλος από την παράταξη τού Ν. Τζιβελέκα

2015-04-03 09:23

Εικόνα διάλυσης άρχισε να παρουσιάζει πλέον η δημοτική παράταξη "Νέα Σελίδα" τού Ν. Τζιβελέκα, αφού στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ένας ακόμα σύμβουλος τού συνδυασμού ο Γιάννης Μπογιαντζής με επιστολή πού κατέθεσε στόν πρόεδρο τού Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται  μία ακόμη αποχώρηση από τον συνδυασμό "Νέα Σελίδα"  ίσως και πριν το Πάσχα...

 

 Δείτε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης τού Γιάννη Μπογιαντζή:

 

Προς το Προεδρείο  του Δ.Σ. Μακρακώμης                

Σπερχειάδα  02-04-2015

Κύριε πρόεδρε,

Με αίσθημα ευθύνης και προβληματισμού , δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «Νέα Σελίδα », 

παραμένοντας  ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του νόμου 3852/2010.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποιήσεως  έχουν να κάνουν με τις διαφορετικές αντιλήψεις και πρακτικές που έχω ,από αυτές που ακολουθεί  ο αρχηγός της μέχρι τώρα παράταξής μου.

Το τελευταίο διάστημα απέναντι  σε μια βαλλόμενη κοινωνία που μας παρακολουθεί και περιμένει το καλύτερο από εμάς, η  έλλειψη  ενημέρωσης και συνεργασίας, οι  μονομερείς πρωτοβουλίες  εισηγήσεων και  η λήψη  παράταιρων αποφάσεων  στην οικονομική επιτροπή  από τους εκπροσώπους  της παράταξης, και τέλος η πολιτική “ομογενοποίηση” του κ. Τζιβελέκα   με τη συμπολίτευση ,  έρχονται   σε πλήρη αντίθεση την πολιτική μου αξιοπρέπεια ,τις πεποιθήσεις των δημοτών που με στήριξαν ,και τις προεκλογικές δεσμεύσεις  της παράταξης.

Με απόλυτη ευθύνη προς τους συμπολίτες μου δηλώνω πως θα είμαι παρών στο δημοτικό συμβούλιο στο χώρο της αντιπολίτευσης, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος  με καθαρές προτάσεις  για τα προβλήματα του τόπου μας ,   εφαρμόζοντας μια δημιουργική αντιπολίτευση ,  αναγκαία στην όλη προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία  και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας.

“Οι άνθρωποι σπάνια κάνουν αυτό που πιστεύουν. Κάνουν αυτό που τους βολεύει και μετά το μετανιώνουν”. Bob Dylan – Αμερικανός Τραγουδιστής.

Με εκτίμηση

Μπογιαντζής Μ. Ιωάννης