ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-Εκδήλωση Αναγγελία τού 3ου Ποδηλατικού Άθλου ΒΙΝΤΕΟ

2015-03-31 12:46

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης αποτελεί πλέον μία ετήσια αθλητική γιορτή για την ορεινή ποδηλασία που φέρει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής.

Οι έννοιες του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Χορηγίας οδήγησαν σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά των διαδρομών, στην επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και βασικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν καί είναι να διατηρηθεί το πνεύμα του Άθλου, που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση καί του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, το απόγευμα της  Δευτέρας 30 Μαρτίου  στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας, έγινε η εκδήλωση-αναγγελία της διεξαγωγής του 3ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των καλύτερων στιγμών του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης και ενημέρωση για τις συνθήκες διεξαγωγής και οργάνωσης της ακόμη καλύτερης συνέχειάς του!

Ο εμπνευστής καί ιδρυτής τού Άθλου, δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κατσίκας αφού έκανε μιά αναδρομή στο ξεκίνημα της προσπάθειας καί ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίησή της,ανακοίνωσε καί επίσημα τις διαδρομές γιά τον φετινό  3ο Ποδηλατικό άθλο καθώς καί τις ημερομηνίες διεξαγωγής του πού θα είναι 4-5-6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015.

Ενημέρωσε επίσης ότι σύμφωνα με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής ο Άθλος θα διεξάγεται κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο τού Σεπτεμβρίου και ανακοίνωσε την διοργάνωση τριών ακόμη δράσεων πού καί αυτές θα διέπονται από το πνεύμα καί τη φιλοσοφία τού Άθλου:

1. Πεζοπορία "Μονοπάτι Γόργιανης στο Γουλινά" τον Σεπτέμβριο

2, Πεζοπορία "Στα χνάρια τού Αχιλλέα" τον Νοέμβριο

3. Ημιμαραθώνιος "Ημιμαραθώνιος Σπερχειού" το τελευταίο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου 2016

Στη συνέχεια το λόγο πήραν μέλη της οργανωτικής επιτροπής καί ποδηλάτες πού συμμετείχαν στον περσινό Άθλο και αναφέρθηκαν στις εμπειρίες πού αποκόμισαν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάχης Ηλίας Σανίδας,ο Δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου,ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης Γιώργος Κυριαζής,Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τού συλλόγου "Τραχίνα",οι Ποδηλάτες Λαμίας, καί οι Ποδηλάτες Νέας Ιωνίας Αθήνας .

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκδήλωση