Σπερχειάδα: Καταγγελία τού Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο Κοινότητας

2020-07-16 14:33

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ΠΡΟΣ

Γεώργιο Χαντζή, Δήμαρχο Δ. Μακρακώμης

Νικόλαο Τζιβελέκα, Πρόεδρο Τ.Κ. Σπερχειάδας

Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε απ’τα ΜΜΕ ότι στις 11/7/2020, έγινε τιμητική βράβευση,για την προσφορά στον τόπο μας, της εταιρείας των Αφων Δ. Ακρίδα. Θεωρούμε απαράδεκτο να μην εχουν ενημερωθεί οι φορείς του τόπου, για μια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους ανθρώπους που προσέφεραν τόσα στον τόπο μας.

Πέρα και έξω από την διοργάνωση, δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για το ο,τι δεν ενημερώθηκαν φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας κι έχουν δώσει τιμητικά , το όνομα του Μέγα ευεργέτη της Σπερχειάδας, Αθανάσιο Ακρίδα, σε μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες, Πανελλαδικά δράσεις, τον Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας». Μια δράση, που πέρα απ’τον τιμητικό της χαρακτήρα στο πρόσωπο του Αθανασίου Ακρίδα, αλλά και της Καλύβας Στεφανή, λειτουργεί ως διαφήμιση και αυξάνει την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.

Ο Ποδηλατικός Άθλος Στα Βουνά της Ρούμελης, είναι ο μοναδικός φορέας που τιμά, κάθε χρόνο, από το 2016,  τον ευεργέτη του τόπου Αθανάσιο Ακρίδα, με την διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου, αλλά και την Καλύβα Στεφανή με τον Λαϊκό Δρόμο των 5χλμ.

Γιατί λοιπόν κύριοι προσπαθείτε να «απομονώσετε» τον φορέα που τιμά τα «σύμβολα» της Σπερχειάδας; Γιατί προσπαθείται να απεμπολήσετε τις δράσεις; Ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;

Δεν μπορείτε με πρακτικές απομόνωσης, να επιδιώκεται μόνο την προσωπική σας επικοινωνιακή πολιτική.

Επειδή αυτές οι συμπεριφορές επαναλαμβάνονται, τις καταγγέλλουμε και τις θέτουμε προς ενημέρωση όλων των δημοτών της Δυτικής Φθιώτιδος.

Σπερχειάδα 16/7/2020

Με εκτίμηση

Κατσίκας Ιωάννης

Διαχειριστής   Ποδηλατικού Άθλου  Ρούμελης