Σπερχειάδα: Παραιτήθηκε και ο Γιώργος Χαντζής από την παράταξη Νέα Σελίδα τού Ν. Τζιβελέκα

2015-04-27 12:31

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις,όπως φαίνεται, έχει πάρει η "καταιγίδα" πού πλήττει την δημοτική παράταξη Νέα Σελίδα τού Ν. Τζιβελέκα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χαντζής-εκ των κορυφαίων στελεχών της παράταξης-με επιστολή του πρός τον πρόεδρο τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Μακρακώμης υπέβαλε σήμερα την παραιτησή του.

Δείτε  ολόκληρη την επιστολή παραίτησης

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
ΘΕΜA: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Κύριε πρόεδρε,

 Με την επιστολή μου αυτή ,σας ανακοινώνω ότι παραιτούμαι από Δημοτικός Σύμβουλος και σας παρακαλώ να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει αποδεκτή .
Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τις διαφορετικές αντιλήψεις και πρακτικές που ακολουθεί ο αρχηγός της μέχρι σήμερα παράταξης που ανήκω.
- Πιστεύω ότι ο Θεσμικός ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την εξουσία και όχι να ταυτίζεται απόλυτα με αυτήν , πράγμα που για ανεξήγητους λόγους κάνει τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής μας. 
- Θεωρώ ηθική υποχρέωση μου, να προβώ στην ενέργεια αυτή και όχι στην ανεξαρτητοποίηση μου μετά την διαφωνία μου και την διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για ουσιώδη θέματα πολιτικής συμπεριφοράς και ήθους με τον επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο εκλέχθηκα Δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές .
- Η μέχρι σήμερα πορεία μου στο χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω και να ανέχομαι αυτή την κατάσταση , και πιστεύω ότι η παραίτηση μου θα γίνει αφορμή προβληματισμού για τους συμπολίτες μας.
- Θέλω να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου γνωστούς και αγνώστους για την ανοχή και την γόνιμη κριτική τους στην προσπάθεια αυτή .
- Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που απλά με το χαμόγελο και τον καλό τους λόγο που δίνανε δύναμη να συνεχίζω , ομολογώ πως ήταν πολλοί και έκαναν μεγάλη υπέρβαση και μου εμπιστεύθηκαν ένα μέρος των σκέψεων και των ονείρων τους.
Ελπίζω να μην τους απογοήτευσα γιατί παρά τις δομικές ,θεσμικές και άλλες δυσκολίες που συνάντησα , προσπάθησα να φέρω αποτελέσματα . -Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών στις πολιτικές εξελίξεις να είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου, δίπλα στους συμπολίτες προσπαθώντας να φανώ χρήσιμος και δημιουργικός πάντα πιστός σε ιδέες ,αξίες ,από νέες θέσεις αγώνα για να πάρει επιτέλους τη θέση που αξίζει ο Δήμος Μακρακώμης.
Σπερχειάδα  27-4-2015
Με εκτίμηση
Χαντζής Ε. Γεώργιος