Σπερχειάδα: Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ΒΙΝΤΕΟ

2019-08-31 17:32

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα στη Σπερχειάδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 31/8/2019 η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Μακρακώμης

 Απο το βήμα της ορκωμοσίας ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής, υποσχέθηκε στους συμπολίτες του οτι τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο ίδιος ως Δήμαρχος  και οι συνεργάτες του στη νέα δημοτική αρχή  θα εργαστούν  σκληρά για να κάνουν πράγματα στο Δήμο της Δυτικής Φθιώτιδας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου καί απηύθυνε  κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας σε ολες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου , ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για τον ήπιο προεκλογικό αγώνα που εδωσαν στις δημοτικές εκλογές τον περασμένο Μάιο . 

Αναγνωρίζοντας ότι η ευθύνη πού αναλαμβάνει είναι μεγάλη , κάλεσε ολους τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής με τις προτάσεις τους και τις ιδέες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και δεσμεύτηκε οτι ο Δήμος θα είναι ανοιχτός σε όλους τους δημότες . 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας Γ.Οικονόμου, Θ. Χειμάρας και Γ. Σαρακιώτης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ηλ. Κυρμανίδης, Κ.Καραγιάννης, Θ. Καρακάντζας, Ν. Μπέτσιος, οι Δήμαρχοι Λαμιέων κ. Θ.Καραϊσκος, Δομοκού κ. Μπ. Λιόλιος, Αμφίκλειας -Ελάτειας κα Αθ. Στιβακτή, Στυλίδας κα Β. Στεργίου,  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ. Γ. Κανέλλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας κ. Δ. Φούρλας, ο Διοικητής του Α.Τ. Σπερχειάδας κ. Γ.Σταθοκώστας.

Δείτο το βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες