Στα γραφεία της Τ.Ο Λαμίας η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μετά τις αντιδράσεις

2016-04-17 16:52

Στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην στοά Μουσάτου στην Λαμία πραγματοποιήθηκε τελικά η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με προσκεκλημένο τον βουλευτή Γιάννη Λαγό.
Σε δηλώσεις του στο Star, σχολιάζει την απόφαση του ΤΕΕ να μην παραχωρήσει τελικά την αίθουσα στο κτίριο της πλατείας Ελευθερίας αλλά και την έντονη παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης. Κατά την διαρκεια της ομιλίας του στα τοπικά στελέχη ο βουλευτής αναφέρθηκε στο λαθρομεταναστευτικό αλλά και στο θέμα της διαπραγμάτευσης, εξαπολύοντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις του σάπιου πολιτικού κατεστημένου του νομού, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα και με απόλυτη επιτυχία, στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Λαμίας. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών, δείχνοντας ότι το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργήθηκε, δεν τον πτόησε.


Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος του πυρήνα Λοκρίδας συναγωνιστής Θοδωρής Πάνος, ο οποίος τόνισε ότι παρά τις διώξεις που υφίσταται το κίνημα, συνεχίζει πιο δυνατό. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεώργιος Κοκουγιάννης τονίζοντας ότι παρ’όλες τις προσπάθειες των ορφανών του Μαρξ για τη ματαίωση της σημερινής εκδήλωσης, θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων στο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι με μπροστάρη τον Αρχηγό, θα ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Το μέλος της κεντρικής επιτροπής συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος ότι η μόνη πραγματική αντίσταση στην κατρακύλα της χώρας, είναι αυτή της Χρυσής Αυγής.


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει ο μόνος πολιτικός φορέας που δέχεται τόσο πόλεμο λάσπης από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τις ρυπαροφυλλάδες και στέκεται όρθιος και πιο δυνατός από ποτέ.
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός καλωσόρισε αρχικά τον κόσμο της Λαμίας τονίζοντας την τρίχρονη απουσία του λόγω των πολιτικών διώξεων από το καθεστώς Σαμαρά.

Στη συνέχεια, με το γνωστό χειμαρρώδη λόγο του, ο οποίος ξεσήκωνε το κοινό, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας εθνικιστικών σωματείων σε κάθε επαγγελματικό κλάδο και το λόγο ύπαρξης της εθνικής παιδείας στη διαμόρφωση ελληνικής συνείδησης. Επίσης, ότι θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε σκληρά για την ανάνηψη της εθνικής οικονομίας. Η κομματική χρηματοδότηση θα πρέπει να σταματήσει και τα ληστρικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου θα πρέπει επιτέλους να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Το λαρομεταναστευτικό μπορεί να λυθεί μόνο από μια εθνικιστική κυβέρνηση, η οποία δε θα είναι καρπαζοεισπράκτορας των διεθνών τοκογλύφων, όπως η αριστερή κυβέρνηση των υποτακτικών. Τέλος τόνισε ότι το ξεπούλημα της πατρίδας θα πρέπει να σταματήσει άμεσα.


από LAMIASTARGR