Συνελήφθησαν 4 άτομα στον Μπράλο Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

2015-05-28 22:46

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (27-05-2015) το μεσημέρι στον Μπράλο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 30, 23, 21 & 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διέρρηξαν ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, στην περιοχή της Μαριολάτας Φωκίδας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα (ηλεκτρικό τροχό, μπαταρίες γεννήτριας, ζυγαριές ζυγίσεως και φόρτισης μπαταρίας αντίστοιχα κ.α.).

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του ανωτέρω οχήματος και την σύλληψη των δραστών.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα προϊόντα κλοπής, τα οποία οι δράστες είχαν φορτώσει στην καρότσα του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου τους , όπως επίσης και το προαναφερόμενο όχημα .

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τρεις εκ των συλληφθέντων (23χρονος, 21χρονος & 16χρονος), ενέχονται στην διάπραξη τριών (3) ακόμη κλοπών, το χρονικό διάστημα από 23 έως και 25-05-2015, από το ίδιο ποιμνιοστάσιο και αγροτεμάχια στην περιοχή Μαριολάτας Φωκίδας.

Την έρευνα και τ o προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.